Top komadi za glam look iz Heraldi for Men and Women storea

Elegantan smoking, večernja haljina od svile ili odijelo s dodatkom glittera, izbor je u kojem ćete zablistati u punom sjaju
Vidi originalni članak

Pronaći savršen party look nije jednostavan  zadatak jer je stiglo  doba godine koje nam donosi mnogo događanja koji zahtijevaju glamurozne stajlinge.

Heraldi for Men & Women predlaže outfite u kojima ćete zablistati na svečanoj večeri ili novogodišnjem partyu. Heraldi for Men za njega predlaže kombinaciju, Canali odijelo ili smoking u kojem ćete  izgledati  savršeno elegantno,  Joop! koji je uvijek u trendu i odmjeren, te razigrani Paul Smith za nezaboravan party look. Kako bi stajling bio potpun i dao završni tuch, začinite ga sa Church’s, Harrys of London  ili Paul Smith  cipelama.

Heraldi for Women ističe pidžama odijelo s potpisom Victoria Beckham od svjetlucavog glittera,  savršen party look za novogodišnju večer. Kako je crvenoj boji teško odoljeti,  dobitna kombinacija je Joseph odijelo u izazovno  vatrenocrvenoj boji  u kojem ćete zračiti  samouvjerenošć i zaraznom  strastvenom energijom. Alternativa crvenoj boji uvijek je dobrodošla elegantna crna koja će dobiti sasvim novu dimenziju s dodatkom ekskluzivnog modela  cipela iz kolekcije dizajnerskog branda Proenza Schouler, Rochas  ili Tabitha Simmons.

Duge svilene haljine  rezervirane su za elegantne večernje trenutke, a ove sezone Heraldi for Women iz svojih kolekcija izdvojio je  ledeno plavu Jil Sander, petrolej Joseph i crvenu Paul Smith haljinu  jednostavnih, elegantnih i bezvremenskih krojeva. Outfiti za svečane dane i najluđu noć u godini dostupni su u Heraldi for Men and Women u Frankopanskoj 6 i  Heraldi for Men u Arena centru, Zagreb.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".