Top kakvog nosi simpatična odvjetnica apsolutni je ljetni hit: 'Po vrućinama mi je ova kombinacija idealna'

Top s prorezima zavladao je ljetnim ormarima mnogih ljubiteljica mode, a odabrala ga je i Ena, odvjetnica iz Rusije
Vidi originalni članak

Ako tražite ležernu, a chic kombinaciju za vikend, modnu inspiraciju možete pronaći u stajlingu odvjetnice Ene. Ena dolazi iz Rusije i u stajlingu sastavljenom od neutralnih nijansi rado je pozirala našem fotografu Goranu Čižmešiji. Fotografija je nastala prošlog ljeta, a mi se njezinim super stajlingom inspiriramo i ove sezone.

– Po vrućinama mi je ova kombinacija idealna. Inače volim nositi sve boje, ali danas sam se odlučila za neutralne – ispričala je za Divu simpatična i modno osviještena Ena.

Top kakvog je Ena odabrala za vrući ljetni dan iznimno je popularan ove sezone. Njegova popularnost nimalo ne čudi, s obzirom na to da je jako atraktivan i efektan, a u isto vrijeme vrlo lako se kombinira pa se odlično uklapa s ostatkom garderobe. Riječ je o trendi komadu koji se ističe detaljem proreza, no možete ga nositi i duže od jedne sezone. Ena ga je kombinirala s laganim prugastim hlačama i sandalama s remenčićima te zaslužila čistu modnu peticu za stil.

U Mangu traju super popusti, a mi smo izdvojili najbolje komade koje se sada isplati 'zgrabiti':

FOTO: Mango Lepršavi top na bretele 4,99 € FOTO: Mango Lanena haljina s ukrižanim leđima 29,99 € FOTO: Mango Sako s prugama 55,99 € FOTO: Mango Lepršavi kombinezon s printom 15,99 € FOTO: Mango Satenska haljina u stilu negližea 45,99 € FOTO: Mango Hlače od liocelnih vlakana širokih nogavica 29,99 € FOTO: Mango Kratke hlače s printom 12,99 € FOTO: Mango Kratka haljina s nabranim dekolteom 15,99 € FOTO: Mango Sandale s remenom oko gležnja 22,99 € FOTO: Mango Satenske palazzo hlače s remenom 35,99 € FOTO: Mango Klasični baloner s remenom 59,99 € FOTO: Mango Pletena haljina s lureksom 22,99 € FOTO: Mango Prošivena kožna torba 29,99 € FOTO: Mango Pamučni body s volanima 15,99 € FOTO: Mango Slim cropped jeans 29,99 € FOTO: Mango Lepršava haljina s printom 19,99 € FOTO: Mango Haljina na točkice satenske obrade 19,99 € FOTO: Mango Mini kratke hlače pohabanog obruba 8,99 € FOTO: Mango Paperbag kratke hlače od trapera 12,99 € FOTO: Mango Mini suknja pepita uzorka 12,99 € FOTO: Mango Pamučna suknja s volanom 12,99 € FOTO: Mango Hlače s izrezom na porubu 12,99 € FOTO: Mango Bermude od traper s pohabanim obrubom 12,99 € FOTO: Mango Kratka haljina s mašnom 12,99 € FOTO: Mango Kratke hlače s printom i remenom 15,99 €

Bob frizura idealna za ljeto: Nije zahtjevna za održavanje, a može se stilizirati na razne načine
Voli second hand i buvljake te sjajno nosi retro-stil: 'Danas sam odabrala safari look u stilu pedesetih'
Sezona vjenčanja u punom je jeku, a mi vam donosimo najbolje salonke koje će podići cijeli stajling

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".