Top je najtrendi izbor, a hlače kradu pozornost: 'Volim ležerne kombinacije i ne pratim trendove, nosim svoj stil'

Iako ne prati trendove, Katarina je odlično isfurala jedan od it ovosezonskih komada pa je tako bluzi na jedno rame dala vlastiti stilski potpis
Vidi originalni članak

Tražite li alternativu suknjama i haljinama u toplim ljetnim danima, stajling ekonomistice i marketing menadžerice može biti odlična inspiracija. Katarina Despot gradom je prošetala u outfitu sastavljenom od lepršavih hlača i asimetrične majice i tako na stajliš način "odgovorila" visokim temperaturama.

Našem fotografu Goranu Čižmešiji pozirala je pretprošlog lipnja, a ovih dana prepisujemo njezine modne ideje.

– Volim ležerne kombinacije i ne pratim trendove, nosim svoj stil. Volim se poigrati bojama i uzorcima, iako u mom ormaru prevladava klasična crna. Najdraži uzorci su mi afrički, a nikad ne nosim zmijske, dok ostali životinjski prolaze – rekla je ranije Katarina za Divu. 

Za jedan ljetni dan odabrala je hlače efektnog printa koje su super izbor i za posao, ako ne postoji strogi dress code, i za ležernije prigode. U stajling je ubacila jedan od najvećih ovosezonskih trendova, asimetričan top "na jedno rame" koji izgleda jako efektno i daje mali twist svakoj kombinaciji. Jednostavan, a upečatljiv komad svakom će stajlingu pružiti odmak od klasike, a osim uz lepršave hlače kakve nosi Katarina, bluza bi odlično izgledala i u kombinaciji s bermudama ili jeansom

Odličnim cvjetnim kompletom istaknula se na špici i nadopunila ga s nekoliko ljetnih trendova
Udobne i lako se kombiniraju: Ako odaberete cipele kakve nosi ekonomistica, sigurno nećete pogriješiti
'Ovo mi je omiljena suknja, sašila mi ju je mama. Moj je stil uglavnom retro vintage'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".