Top ili flop: Ivana Ninčević Lesandrić spojila nekoliko trendova sezone, no nismo sigurni da je u tome uspjela!

Ovi komadi ipak ne funkcioniraju zajedno!
Vidi originalni članak

Ivana Ninčević Lesandrić poznata je po svom osebujnom stilu koji je pomalo neobičan za saborske sjednice te se hrabrim izborom boja izdvaja u moru tamnih odijela i kostima. Na današnjoj se sjednici MOST-ova zastupnica pojavila u srebrnoj plisiranoj suknji koja je prošle godine bila izrazito veliki hit, no ove sezone njezina popularnost kao da je malo splasnula. Uz suknju je kombinirala bijele balerinke na vezanje te metalik zlatnu torbu koju je upasirala sa zlatnim satom. 

Ono što je najviše privlačilo pažnju bio je narančasti sako strogih linija kojeg je Ninčević Lesandrić potpuno zakopčala. Narančasta se najavljivala kao jedan od najvećih hitova ove sezone te kao boja koja bi mogla na tronu zamijeniti pastelno rozu. Ipak, bez obzira na to što je veliki trend, u ovoj kombinaciji nije najsretnije rješenje jer ovakvom kroju suknje ne odgovara niti materijalom niti modelom. Sako bi bolje izgledao nošen uz crne hlače, dok ovakva suknja traži lagane i kratke bluze ili topove.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".