Venice Film Festival

Na jednom od najvećih filmskih festivala u sezoni okupile su se mnoge poznate zvijezde. Pogledajte koje od njih smo odabrali i njihove (ne)fenomenalne odjevne kombinacije.
Vidi originalni članak

Ove godine od 2. do 12. rujna, obilježava se još jedan filmski festival u gradu romantičnog života. Po broju, ovo je čak sedamdeset i drugi internacionalni filmski festival, a smjestio se u Veneciji. Program je stvarno raznovrsan, nudi sve što jedan filmoljubac može poželjeti, od starih filmova pa sve do promocije nekih novih koje vrijedi pogledati. Naravno da je ovakav jedan event privukao mnoge poznate zvijezde, pretežito glumce, koji su svojom nazočnošću pridonijeli važnosti ovog filmskog festivala. Tako su glamurozne haljine, sjajni nakit i zavodljive cipele privukle nas, te smo odlučili s vama podijeliti osam slika diva u dvije različite odjevne kombinacije. Zanima nas koje se odjevne kombinacije sviđaju našim čitateljicama.

Alicia Vikander

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".