Top 5 cipela u kojima nema greške ove zime

Pripremili smo vam cipele s kojima ove godine nećete pogriješiti ako ih pridodate svojoj kolekciji.
Vidi originalni članak

I dok su neke cipele tek puki trend koji ćemo već iduće godine zaboraviti, postoje neke cipele koje, kad uđu u naš ormar, jednostavno će teško izaći. Pripremili smo vam naš top 5 upravo takve zimske obuće!

1. Gležnjače

Ove godine police trgovina nude raznovrsne gležnjače - baršunaste, cvjetne, u boji... Ipak, ako želite klasičnu cipelu koja će odgovarati u gotovo svakoj prilici, odlučite se za one u crnoj boji,

2. Bikerske čizme

Odlično izlgedaju i u dnevnim i u večernjim kobminacijama, bilo da ih nosite na crne kožne hlače ili lepršavu cvjetnu haljinicu.

3. Čizme iznad koljena

Prate nas već drugu godinu za redom, a na odličnom su putu da postanu stalni par u našim ormarićima za cipele. One bez pete nosite na dan, dok povišene kombinirajte za večer. 

4. Klasične čizme

 Ako ne volite slijepo pratiti trendove, odlučite se za klasične čizme do koljena boje konjaka koja nikad ne izlazi iz mode. 

5. Timberland čizme

Znamo da čizma glavu čuva, a s ovakvima zasigurno nećete pogriješiti jer pobjeđuju i najdublji snijeg!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".