TOP 4 make up trenda za jesen i zimu

Donosimo vam kratak pregled trendova u šminkanju za hladne dane!
Vidi originalni članak

1. Tamni ruževi

Tamni su tonovi oduvijek rezervirani za zimske dane. Boja vina, smeđi, ljubičasti, čak i crni... Svaki od tih ruževa možete uklopiti u svoj stil, no pripazite s ostatkom šminke kako ne biste izgledale prenapadno. Također, ovakav make up ipak preporučujuemo za večernja izdanja.

2. Metalik tonovi

Isto kao i s baršunom, metalik trend zahvatio je i vizažiste. Najčešće se radi o sjenilima, no mnogi kozmetički brendovi izbacili su i liniju metalik ruževa. Takva šminka izgleda vrlo odvažno, a najbolje ju je nositi uz jednostavne odjevne kombinacije jer podižu i najjednostavniji styling.

3. Šarena paleta sjenila za oči

Zaboravite na zemljane tonove i klasičan smokey eyes. Potražite najšareniju paletu i poigrajte se njome! Rozo, plavo, zeleno, ljubičasto... sve je dopušteno, no nemojte pretjerivati kako ne biste postigli suprotan efekt. 

4. Razigran tuš za oči

Klasična crta na linijama kapaka već je pomalo dosadnjikava stoga se odvažite i napravite iskorak u obliku zanimljivih crta i oblika. Mašti na volju, no pripazite da ne biste postigli efekt kakav je potreban primjerice za maskenbal. Također, ne zaboravite na prigodu. Poslovni sastanak svakako nije vrijeme za eksperimentiranje.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".