Top 10 torbi koje vam trebaju ovog proljeća!

U proljetnoj kolekciji kanadskog brenda Aldo predstavljeni su modeli torbica raznolikih stilova i dizajna, usklađeni s trenutnim modnim trendovima
Vidi originalni članak

Nova sezona donijela je i nove modele torbi koje su preplavile kolekcije modnih kuća, a sve više ih počinjemo viđati i na ulicama. Torba kao modni dodatak neizostavan je dio svakog outfita, a ima i tu moć da ga podigne i učini upečatljivim i skladnim.  

U proljetnoj kolekciji kanadskog brenda Aldo predstavljeni su modeli torbica raznolikih stilova i dizajna, usklađeni s trenutnim modnim trendovima, a ono što im je svima zajedničko je kvaliteta materijala i izrade po kojoj je Aldo već desetljećima poznat. 

Izdvojili smo nekoliko modela koje ćemo nositi ove sezone, a između trendi velikih shopper torbi, luksuznih torbica u mob-wife stilu i onih u stilu 2000-tih svatko će moći odabrati model u svom modnom izričaju. 

FOTO: Promo Eile Black 79 EUR FOTO: Promo Ryanna Gold 59 EUR FOTO: Promo Rania Gold 71 EUR FOTO: Promo Malvina Yellow 74 EUR FOTO: Promo Lothycan Multi 74 EUR FOTO: Promo Julya Multi 78 EUR FOTO: Promo Gemmy Silver 84 EUR FOTO: Promo Faralaelia Blue 55 EUR FOTO: Promo Everyday White 63 EUR

Velike i shopper torbe popularnije su nego ikad 

Jedan od najpoželjnijih modela ovoga proljeća svakako su već spomenute, velike torbe. Ove sezone dolaze u još većem rasponu boja i uzoraka – od onih s minimalističkim dizajnom, do torbi u jarkim bojama ili nježnim cvjetnim uzorcima. Shopper torbe omiljene su i jer su izuzetno praktične i versatilne; u njih nam stane gomila stvari, a možemo ih nositi i u opuštenim i u formalnim prigodama.  

Budući da su u trendu i torbe čistih linija one su savršen odabir za žene koje vole klasičan stil, a ako toj klasici volite dodati i malo razigranosti, odaberite veliku žensku torbu s privjescima i ukrasima i tako dodajte dozu stila čak i najjednostavnijoj odjevnoj kombinaciji. 

Svečane prigode idealne su za eleganciju i raskoš 

Svečane torbice rezervirane su za prigode u kojima želimo pokazati sjaj i raskoš pa biramo one s detaljima u zlatnoj ili srebrnoj boji, a naročito su atraktivni modeli s ušivenim perlicama jer daju poseban elegantni štih. Glamur se vrlo lako može postići i malim detaljem poput torbe, zato ju svakako ne smijemo zaboraviti pri planiranju outfita za svečane prigode. 

Osim što pokazujemo raskoš u svečanim prilikama, ova sezona ohrabruje nas da je pokažemo i svakoga dana. Popularni mob-wife trend u fokus stavlja samopouzdane odabire pa ćemo nositi i torbe na rame koje to pokazuju. Sjajne, upečatljive, ali i dalje vrlo elegantne.  

Cvjetni uzorci simbol su proljeća

Ne možemo zamisliti proljeće bez cvjetnih uzoraka jer odražavaju duh sezone i daju tračak  romantike svakoj kombinaciji i upravo za ovim uzorkom rado posežemo s prvim proljetnim danima. Ženske torbice s cvjetnim dizajnom idealne su za upotpunjavanje nježnih i elegantnih outfita za tople proljetne dane, a sjajno će se slagati s romantičnim haljinama, bluzama i suknjama.

Funkcionalni i moderni modeli za svakodnevne casual outfite 

Praktičarke će obožavati modele torbi na rame ili torbe preko ramena, tzv. crossbody modele koji ove sezone dolaze ponajviše u neutralnim nijansama i jednostavnom dizajnu pa su savršene za svakodnevne i casual outfite. Osim praktičnih torbi „za svaki dan“, ove sezone rado ćemo nositi i torbice koje podsjećaju na estetiku 90-ih i 2000-tih koja nas osvaja i dalje pa ćemo u svojim ormarima htjeti i zanimljive okrugle torbe i one u obliku polumjeseca. U Aldo kolekciji ženskih torbi predstavljeni su modeli od denima i sjajnih materijala koji će se osobito svidjeti poklonicama retro stila.  

Denim torbe se ovoga proljeća nose u svim veličinama i oblicima. Od velikih shopper torbi do malih ručnih torbi i onih na rame, denim je pun pogodak. Ako ih pravilno stilizirate izgledat će izvanredno i na all denim outfite koji su sada vrlo popularni. 

Egzotični i odvažni printevi za hrabre

Zamijećenost ovoga proljeća i ljeta jamče odabiri torbica s neobičnim printom. Budući da outfitima u ovo doba godine obično dominiraju vedre i jarke boje, upravo takve ćemo rado odabrati i za modne detalje. Obožavateljice ekstravagancije će odabrati životinjski print ili egzotične uzorke koje je teško ne primijetiti, a trendi su i torbe s neobičnim natpisima i uzorcima koje će neminovno biti zvijezda svake kombinacije ove sezone.  

Nove modele torbi za ovu sezonu pronađite u Aldo poslovnicama u Zagrebu, Splitu ili Rijeci ili posjetite službeni Aldo web-shop.  

Najbolji šamponi za tuširanje koji savršeno hidratiziraju i njeguju kožu
Sušite li kosu na zraku? Nakon što pročitate mišljenje stručnjaka, možda ćete ipak preskakati tu praksu
Dermatolozi otkrivaju što uzrokuje podočnjake i kako ih se riješiti na jednostavan način

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".