Top 10 najbolje odjevenih zvijezda s crvenog tepiha u Cannesu, prema kultnom britanskom časopisu

Prema kultnom časopisu Vogue, ovo je deset najbolje odjevenih zvijezda na cijelom Cannes Film Festivalu u Francuskoj.
Vidi originalni članak

Filmski festival u Cannesu poznat je po pružanju vrhunskih izgleda na crvenom tepihu, a ni ove godine nije bilo drugačije. S festivalom koji se vratio na razinu kakvu nismo vidjeli od prije pandemije, bilo je mnoštvo zadivljujućih izgleda - od pernatog ogrtača Viole Davis do Jennifer Lawrence u japankama. 

Prema kultnom časopisu Vogue, ovo je deset najbolje odjevenih zvijezda na cijelom Cannes Film Festivalu u Francuskoj.

Naomi Campbell u veličanstvenoj crvenoj s ružičastim pernatim plaštom koji joj se spuštao s vrata. Haljinu je nosila na premijeri filma Killers Of The Flower Moon, a look zaokružila srebrnim Chopard nakitom te crvenim salonkama. Kosu je ostavila raspuštenu u nježnim valovima, dok je šminku imala minimalističku.

Scarlett Johansson nosila je bombon-ružičastu haljinu s efektom peekaboo grudnjaka. Na festivalu poznatom po hrabrim modnim izborima, Scarlett se istaknula jednostavnom haljinom, baš kao i minimalističkom frizurom u valovima te jednostavnom šminkom s klasičnim crvenim ružem.

Lily Gladstone u Cannesu je predstavila svoju glavnu ulogu u filmu Martina Scorsesea Killers of the Flower Moon. I također je zadivila na crvenom tepihu, balansirajući između visoke mode i dovodeći u središte pozornosti indijanske draguljare kao što je Jennifer Younger.

Uparila je elegantnu crnu Valentino Haute Couture haljinu s cvjetnim uzorkom s golemim žutim dijamantnim prstenom Choparda. Savršeni završni detalj bile su njezine prekrasne, dugačke naušnice Jamie Okuma, koje su bile izrađene od školjke te dijamantnih i staklenih perli. 

Jennifer Lawrence predvodila je trend crvenih haljina na crvenom tepihu u prekrasnoj Dior haljini s pripadajućim šalom, koja unosi eleganciju i šarm starog Hollywooda u komplet. Najbolja stvar u vezi toga? Crne japanke koje je nosila skrivene ispod.

Elle Fanning okrenula je poglede u glamuroznoj haljini Alexandera McQueena, ali ništa nije bilo odvažnije od haljine ukrašene šljokicama i detaljem cvijeća na prsima. Look je zaokružila raspuštenom kosom te elegantnim srebnim sandalama s otvorenom petom i prstima.

Cate Blanchett zagovarala je održivu modu na crvenom tepihu tijekom sezona dodjela nagrada, a filmski festival u Cannesu nije bio ništa drugačiji. Za prvu premijeru, obratila se Louisu Vuittonu, a Nicolas Ghesquière izradio joj je haljinu s plaštom i srebrnim ukrasima u potpunosti od robe iz ateljea te modne kuće. I izgledala je nevjerojatno glamurozno, ali je također istaknula potrebu za eliminacijom otpada koji je trenutno problem u modnoj industriji.

Viola Davis izgledala je božanstveno noseći Valentino haljinu koju je za nju posebno dizajnirao kreativni direktor Pierpaolo Piccioli, a cijeli look upotpunila je svojim prirodnim kovrčama te Chopard nakitom.

Iako izgled nije bio konvencionalna haljina iz Cannesa kakvu smo viđali tijekom godina, Iris Law oduševila je modernim zaokretom i mladolikosti koju je unijela na crveni tepih. Saint Laurentova kolekcija jesen/zima 2023. iz koje je njezina haljina, u konačnici je bila jedna od najotmjenijih revija sezone.

Irina Shayk zapalila je filmski festival u Cannesu 2023. kada je prošetala crvenim tepihom za premijeru filma “Firebrand”, odjevena u kratki top te odgovarajuću maksi kožnu skunju. 

Manekenka je nosila izgled iz kolekcije Mowalola za jesen/zimu 2023. koji se sastojao od crnog topa u križnom stilu s crvenim detaljima i suknje super niskog struka s patentnim zatvaračem na vrhu. Nosila je svoju kosu u jednostavnom, ravnom stilu i minimalan izgled šminke, dodajući samo zadivljujuću dijamantnu Messika ogrlicu. Ogrlica sadrži dijamante izrezane iz jednog neobrađenog kamena, a njen središnji dio je nevjerojatan dijamant od 33 karata.

Naomi Ackie donijela je osvježavajući zaokret kanskom glamuru na premijeri filma The Zone of Interest. Njezina Valentino haljina s ovratnikom probijala se kroz ekstravagatne haljine koje se obično vide na festivalu, nudeći dobrodošlu dozu jednostavnosti i elegancije.

Crvena boja hit je na Filmskom festivalu u Cannesu, a mi smo izdvojili najbolje izglede do sad:

FOTO: Abaca/Pixsell Naomi Campbell u Valentino Couture i Chopard nakitu FOTO: Reuters/Pixsell Fan Bingbing FOTO: Best Image/Pixsell Agatha Maksimova FOTO: Reuters/Pixsell Bianca Balti FOTO: Reuters/Pixsell Rose Bertram FOTO: Reuters/Pixsell Georgia Fowler Uma Thurman u Dioru i Chopard nakitu FOTO: Newscom/Pixsell Catherine Zeta Jones u Elie Saab Coutureu FOTO: Press Association/PIXSELL Gemma Chan u Louisu Vuittonu FOTO: Abaca/Pixsell Yseult u Alexanderu McQueenu FOTO: Abaca/Pixsell Kelly Rutherford u Alexanderu McQueenu FOTO: Best Image/Pixsell Jennifer Lawrence u Dior Haute Couture FOTO: IPA/PIXSELL Sofia Carson u Elie Saab Haute Couture FOTO: Best Image/Pixsell Petra Nemcova u Benchellalu

Elegancija kakvu ne viđamo često: Haljinu efektnog uzorka spojila sa zelenim salonkama
Zgodna poduzetnica u kombinaciji bez mane: Nosi tako dobru suknju da je sve ostalo palo u drugi plan
Modno osviještenoj voditeljici lepršava haljina pristaje kao salivena: 'Ljeto je za njih idealno, najviše ih volim nositi'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".