Tommy Hilfiger revija za proljeće 2016

FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver
Iako je rujan već na pola puta mnogi od nas još žale za ljetom i svim radostima koje ono nosi. Dok su kod nas pripreme za novu hladnu sezonu u punom tijeku na New York fashion weeku predstavljena je revija koja nas je podsjetila zašto volimo ljeto...
Vidi originalni članak

Revija Tommy Hilfigera posjetitelje je odvela u svijet Kariba, ljetne odjeće i zabave. Uz veliki bazen koji je zamijenio pistu atmosferu su upotpunili improvizirani bar ,glazba Bob Marleya i naravno nezaobilazne palme. Najpoznatiji modeli današnjice poput prekrasne Gigi Hadid i njezine sestre Belle Hadid, Stelle Maxwell i Haileye Baldwin prošetale su bazenom u šarenim bikinijima i odjeći kao stvorenoj za partije na plaži.

Pistom su dominirale crvena, žuta i zelena boja dok su glavnu ulogu preuzeli veseli cvjetni uzorci i prugice. Modni dodaci u istim nijansama savršeno su zaokružili ovu ljetnu otočku priču. Nakon ove revije naša nostalgija za ljetom još je jača stoga sa sigurnošću možemo zaključiti - jedva čekamo ljeto 2016!

 

Video s revije pogledajte ovdje!

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".