Tomašević za izbornu noć odabrao tenisice i sako; savjetnica pojasnila je li takav odabir primjeren

Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je ležerniju odjevnu kombinaciju kandidata za gradonačelnika Zagreba
Vidi originalni članak

Tomislav Tomašević za izbornu je noć odabrao ležerno izdanje sastavljeno od hlača, bijele košulje i sakoa, a casual kombinaciju upotpunio je tenisicama, crnim Adidas modelom. Budući da kao najčešći odabir u formalnim, političkim prigodama imamo prilike vidjeti cipele, Dubravka Prpić Znaor, modna savjetnica i urednica, prokomentirala je odabir obuće kandidata za gradonačelnika Zagreba.

- Često pitanje koje mi postavljaju poslovnjaci je "Kako da nosim tenisice i sako?". Najbolje su crne ili bijele, a ovo je dobar primjer. Dakle, poanta je da ne budu one za trčanje, već neke jednostavnije. Bijele su također praktične, no bolje za neko sunčano vrijeme jer su vrlo osjetljive. Ovdje vidimo primjer casual odijela, a poruka je urbani, praktičan i moderan stil kojeg je sako nezaobilazan dio - pojasnila je Prpić Znaor. 

 

Puljak ima pametno složenu garderobu, a za izbore je pokazala jednostavan, ali odličan stajling
Borna Kotromanić ponovno krade pozornost: Efektan outfit nadopunila najtraženijom torbom sezone
Najpopularniji parfemi koje beauty insajderi obožavaju, a oduševit će vas ako ste u potrazi za novim mirisom
Palačinke kojima je teško odoljeti: Isprobajte verziju po receptu koji će uspjeti i amaterima

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".