Omiljeni makeup brend Tom Ford napokon stiže i u Hrvatsku!

Uskoro će hrvatskoj publici biti dostupni makeup proizvodi s prepoznatljivim Tom Ford logom.
Vidi originalni članak

Tom Ford je dizajner, arhitekt, redatelj, modni fotograf i model,  široj publici poznatiji kao glavni kreativni direktor modne kuće Gucci s početka 90-tih godina koji nakon odlaska s te pozicije pokreće svoj vlastiti brend, a 2011. odlučuje lansirati makeup kolekciju. 

Dan prije Badnjaka, 23. prosinca, u poslovnici Muller parfumerije na glavnom zagrebačkom trgu otvara se prvi Tom Ford Beauty kutak u regiji, koji će uz kultne mirise iz Signature i Private Blend kolekcije napokon predstaviti i svoj makeup asortiman. 

Parfemi poznatog američkog dizajnera dostupni su na hrvatskom tržištu još od 2017., a za nekoliko će dana sve obožavateljice njegove makeup linije obradovati na policama Muller dućana ruževi, eyeshadow quads sjenila, puderi, korektori, olovke za oči i obrve. 

U Tom Ford makeup kolekciji možete pronaći:
CLASSIC COLLECTION – za glamurozan i senzualan izgled kože, očiju i usana dolazi u prepoznatljivom mahagonij pakiranju sa zlatnim detaljem.
SOLEIL COLLECTION – sadrži bronzere i highlightere za postizanje blistavog izgleda tijekom cijele godine u ivory pakiranju sa zlatnim detaljima.
EXTREME COLLECTION – formule i nijanse idealne za eksperimentiranje i postizanje editorial looka.

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".