Točkice i samo točkice: Ove dvije dame sa špice nose omiljeni ljetni uzorak!

Točkice su na odjeću stigle tek krajem 19. stoljeća u Velikoj Britaniji, a vrlo su popularne i na odjeći plesača flamenca
Vidi originalni članak

Najveću popularnost ovaj je uzorak doživio tijekom osamdesetih, a svake sezone ciklički nam se vraća najrazigraniji među uzorcima i to ne samo ljeti. Ova lijepa brineta iz centra Zagreba odlučila se za točkaste lepršave hlače midi duljine. U paru s cool natikačama pletenog džona, izgledaju baš dobro. Ovo je dokaz da točkice i prugice super funkcioniraju zajedno. Statement hlače poput njenih možete nositi u zaista svim prilikama. U kombinaciji s nekom svečanom bluzom i štiklama, styling postaje nešto ozbiljniji, a uz tenisice i T-shirt možete ih nositi od jutra do mraka. 

Zagrebačkom špicom prošetala je još jedna zaljubljenica u vječne točkice. Basic haljina s točkastim uzrokom ovoj dami stoji kao salivena, a uz retro sunčane naočale baš izgleda kao da je pobjegla iz nekih davnih modnih vremena. Haljinica je uz jednostavne crne sandale i klasičnu torbicu - pun pogodak!

Koji vam se styling više sviđa?

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".