To može samo Viktorija Rađa: I u neobičnim hlačama izgleda fantastično, a frendice ne odobravaju izbor

Njoj dobro pristaje što god odjenula!
Vidi originalni članak

Viktorija Rađa uvijek isfura neke cool odjevne kombinacije, a zahvaljujući fantastičnoj figuri, nema toga što njoj ne pristaje. Na Instagramu je objavila outfit u kojem su glavnu riječ vodile njezine - šljokičaste bermude! Kombinirala ih je s bijelom košuljom, klasičnim crnim sakoom i vječnim Martensicama, a sve je zaokružila Balenciaginom torbom.

Iako Viktoriji čak i ovaj neobičan komad pristaje izvrsno i stvarno ga zna isfurati, njezine frendice nisu bile baš najsretnije s odabirom. 

I dok su s jedne strane neke dame pisale kako su "gaće vrh", druge su rekle da su "malo čudne", "užas" i da ih ne vole. Ma, mi mislimo da je baš pogodila s outfitom! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".