To može samo ona! Charlize ponovno u grudnjaku na crvenom tepihu

Četrdestjednogodišnja oskarovka pojavila se na premijeri filma Atomic Blonde noseći prozirnu bluzu ispiod koje je virio grudnjak
Vidi originalni članak

Još prošlog tjedna Charlize Theron pokazala je kako je jedna od rijetkih dama koja se može pojaviti na crvenom tepihu samo u grudnjaku. Zahvaljujući fantastičnoj figuri, izgledala je odlično na berlinskoj premijeri filma Atomic Blonde, kad je odjenula Diorov grudnjak kao top i suknju iste modne kuće, čije je ujedno i zaštitno lice. 

Za američku premijeru filma još je jednom opravdala samo ime filma i pojavila se u vrlo sličnom outfitu, no ovog se puta odlučila za crno od glave do pete. Diorov grudnjak kombinirala je sa suknjom, a svemu je dodala zanimljivu prozirnu bluzu te dozu rokerskog chica dodala crnim gležnjačama. 

Kosu je svezala u nisku punđu te se odlučila za neutralan make up i još jednom nam pokazala zašto je toliko volimo! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".