To može samo Iva Leko - topić su pridržavale samo dvije tanke trakice...

Lijepa brineta zagolicala je maštu u srebrnom topiću...
Vidi originalni članak

Ekonomistica i manekenka Iva Leko među rijetkim je ženama koje mogu isfurati ovaj styling. Iva je odjenula srebrni topić, točnije, sjajni četverokut, kojega su pridržavale samo dvije tanke trakice. Samouvjereno ga je nosila i iskombinirala s dugim bijelim hlačama s printom cvijeća te look zaokružila crvenim ružem.  

Obožavatelji su je na Instagramu počastili hrpom komplimenata, a neki su je nazvali i najljepšom ženom u državi. Majka sinova Leona i Carlosa doista izgleda savršeno - osim prekrasnog lica, tijelo joj je utegnuto i istrenirano. Iva se bavi trčanjem, reklamirala je neke sportske brendove, a još snima i modne kampanje. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".