Tko zna, zna - dvije zgodnice pokazale koji su must have jesenski komadi

Koji trend vam se više sviđa?
Vidi originalni članak

Niže temperature na termometru natjerale su nestrpljive trendseterice da konačno uskoče u odjevne komade koji su namijenjeni prijelaznom razdoblju, a dvije zgodne prolaznice na Cvjetnom trgu pokazale su koji će biti glavni trendovi za jesen. 

Jedna je dama odjenula bijelo od glave do pete, a ženstvenom je outfitu dodala dugačku traper jaknu i torbu u istoj pastelno plavoj boji. Kosu je svezala u niski rep, a dozu elegancije postigla je zlatnim ring naušnicama koje su bile veliki hit ovog ljeta. 

I drugoj je dami izbor bio spoj bijele i pastelne boje, no ona se odlučila za prljavo rozu. Osobito nam se svidio dugački prsluk koji je idealan za prijelazno razdoblje, a styling je začinila srebrnom torbicom zanimljivog detalja.

Obje su dame zaslužile peticu iz stila jer su uspješno spojile casual stil s elegantnim detaljima. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".