Tko sve nosi Zigmana?

Prepoznatljivi uzorci ovog dizajnera prava su umjetnost. Kreacije koje vrve detaljima i bojama njegov su jedinstveni modni pečat.
Vidi originalni članak

Iza ovih prepoznatljivih kreacija krije se, prepoznali su zaljubljenici u domaći dizajn, Riječanin Juraj Zigman. Nakon studija na “Istituto Europeo di Design” (gdje se pokazao tako talentiranim da je preskakao godine) ipak se vratio u Hrvatsku i na naše veselje ovdje je 2008. pokrenuo vlastiti modni brend. Njegove se kolekcije istiïu prepoznatljivim modnim detaljima poput remena, korzeta i naglašenih grafiïkih uzoraka. Osim po oku za detalje, poznat je po revijama koje odudaraju scenografijom i atmosferom. Zigmanov spektakl svake je sezone jedan od najuzbudljivijih trenutaka hrvatskog tjedna mode. S nestrpljenjem očekujemo i novu kolekciju.

JELENA ROZGA

Jelena za svoje koncerte redovito bira Zigmanove seksepilne kreacije. 

ANITA DUJIĆ

Dugi rukavi na Zigmanovoj kreaciji dokaz su kako nije potrebno pokazati puno da biste izgledali seksi.

IVANA DELAČ

Haljina naizgled jednostavnog kroja iz mase se izdvaja nevjerojatnim printom.

FANI STIPKOVIĆ

 Seksi haljina prekrivena šljokicama i prorezima privlači poglede snažno poput magneta.

PETRA NIŽETIĆ

Bluza viktorijanskog stila i pažljivo oslikana suknja pravo su malo remek-djelo.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".