Tko su, prema Vogueu, najbolje odjeveni s ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa? Nije nedostajalo sjaja i jarkih boja

80. dodjela Zlatnih globusa popraćena je i crvenim tepihom na kojem su zvijezde s hollywoodske A-liste pokazale najbolje dizajnerske kombinacije
Vidi originalni članak

Ovogodišnja dodjela Zlatnih globusa, jubilarna 80., bila je u znaku i odličnih odjevnih kombinacija. Prije nego je dodjela počela, imali smo prilike vidjeti zvijezde s hollywoodske A-liste na crvenom tepihu u njihovim najboljim modnim izdanjima. Glamur i elegancija i ovog su puta bili na prvom mjestu, a nije nedostajalo šljokica, efektnih detalja i upečatljivih boja.

Imali smo prililu vidjeti nekoliko Gucci kreacija koje su, između ostalih, nosile Michelle Williams i Julia Garner. Williams se pojavila u boji šampanjca, Garner u ružičastom, a i jednom i drugom kreacijom dominirali su raskošni volani.

Živopisni žuti look, kojeg je odabrala Anya Taylor-Joy, sastoji se od satenskog topa i dugačke suknje do poda, u isto se vrijeme doimao i modernim i svevremenskim, a potpisuje ga Dior.

Istaknuo se i izbor Michelle Yeoh, koja je osvojila nagradu za najbolju filmsku glumicu, koja je zabljesnula u Armanijevoj kreaciji.

Ni u muškoj modi na crvenom tepihu nije bilo monotono i dosadno. Glumac Jeremy Pope pojavio se u klasičnom Dolce & Gabbana odijelu, no dao mu je twist tako što kožnu varijantu. Da odijela krojena po mjeri mogu biti zabavna, efektna i ostaviti dojam, pokazao je i Andrew Garfield koji se pojavio u narančastom odijelu brenda Zegna. I voditelj Jerrod Carmichael slijedio je takvu modnu filozofiju, kad se na otvorenju dodjele pojavio u satenskom odijelu nježno ružičaste nijanse, piše Vogue.

Bez obzira na to što su Rihanna i A$AP Rocky preskočili crveni tepih ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa i pojavili se tek kasnije, nedvojbeno su bili najbolje odjeveni par. Oboje su se odlučili za crno od glave do pete, a takva klasična formula na njima nije djelovala nimalo monotono i obično. Baš suprotno, kombinacije su djelovale jako svježe i moderno.

Rihanna je odabrala Schiaparelli look iza kojeg stoji Daniel Roseberry. Nabrana crna haljina bez naramenica izgleda efektno u kombinaciji s baršunastim plaštem sa širokim "šlepom". Izabrala je vječnu crnu boju, a zbog takvog se odabira u kombinaciji istaknuo nakit - nosila je Cartier naušnice i ogrlicu od kombinacije 18-karatnog bijelog zlata i dijamanata.

A$AP Rocky se pojavio u klasičnom crnom smokingu sa satenskim reverima. Kombinirao ga je s bijelom košuljom i crnom kravatom, a baš kao i Rihanna, i on je odabrala dijamantni nakit, naušnice. 

Najbolje odjevene s ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa, prema izboru Voguea, potražite u galeriji

FOTO: Reuters/Pixsell Letitia Wright nosi Pradu FOTO: Reuters/Pixsell Margot Robbie nosi Chanel Couture FOTO: Reuters/Pixsell Austin Butler nosi Gucci FOTO: Reuters/Pixsell Daisy Edgar-Jones nosi Gucci FOTO: Reuters/Pixsell Eddie Redmayne nosi Valentino FOTO: Press Association/PIXSELL Ana de Armas nosi Louis Vuitton FOTO: Newscom/PIXSELL Claire Danes nosi Giambattista Valli Haute Couture FOTO: Newscom/PIXSELL Tyler James Williams nosi Amiri FOTO: Newscom/PIXSELL Bailey Bass nosi Dior FOTO: Abaca/Pixsell Hilary Swank nosi Pradu FOTO: Abaca/Pixsell Viola Davis nosi Jason Wu FOTO: Abaca/Pixsell Jessica Chastain nosi Oscar de la Renta FOTO: Press Association/PIXSELL Julia Garner nosi Gucci FOTO: Abaca/Pixsell Anya Taylor-Joy nosi Dior FOTO: Reuters/Pixsell Michelle Yeoh nosi Armani FOTO: Abaca/Pixsell Michelle Williams nosi Gucci FOTO: Reuters/Pixsell Andrew Garfield nosi Zegnu

Hidratantni korektor kojeg tiktokeri obožavaju: Prekriva tamne podočnjake i na licu traje cijeli dan

Vesna Pisarović u odličnom izdanju za svaki dan : 'Plava, siva i crna moje su omiljene boje, a u živim bojama niti ne spavam'

Izgleda luksuzno i pristaje svima: Hit za 2023. je kombinacija tonova meda i nijanse pšenice

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".