Tko su najbolje odjevene urednice i blogerice na Chanel eventu u Zadru

Kada dress code kaže "casual chic", ove modne urednice i blogerice kažu - znamo kako!
Vidi originalni članak

Društveni događaj tjedna zasigurno je bilo otvaranje pop-up storea Chanela postavljeno u samo srce Zadra, odmah pokraj Morskih orgulja. Događaj koji je priredio ovaj luksuzni francuski brend, okupio je naše poznate blogerice te urednice portala i magazina. Sam pop-up zaslužuje posebnu temu, koju vam uskoro donosimo, a sada pogledajte koje su uzvanice po našem mišljenju najbolje savladale zadani dress code, a to je "casual chic".

Rita Rumora djevojka je profinjenog stila, koju rado pratimo na Instagramu i to ponajviše zato što se ne uklapa u masu. Kod ove influencerice i vlasnice portala Magme, nema kombinacija kao skinutih s lutke u dućanu, već njeguje prepoznatljiv stil. Za ovaj je događaj odabrala bijelu suknju s volanom, prugastu majicu i upečatljive sunčane naočale i, kako nam je otkrila, hrpu ogrlica koje su funkcionirale kao jedna.  

Sonja Kovač jedna je od naših najistaknutijih influencerica, a svoj nam je zadarski outfit opisala kao jako casual. Odlučila se za Chanel T-shirt i popularne slingback dvobojne cipele istoga brenda te svijetle traperice. Styling je upotpunila bijelom Chanel bucket torbicom , za koju nam je priznala kako ju je dugo priželjkivala, a kupila je na jednom aerodromu između letova. Dosta dobar način za predahnuti od puta, zar ne? :) 

Ana Bacinger modna je novinarka, blogerica te stilistica. Ova ponosna vlasnica bloga Little Fashion Paradise savršeno nosi trendove bez da upadne u klopku uniformiranosti. Bijela haljina s crnim točkicama i predimenzioniranim puf rukavima savršen je primjer za to.  Ana je poznata po tome da voli pomalo otkačenu manikuru, a ona ni ovoga puta nije izostala. Styling je zaokružila velikim crnim sunčanim naočalama. 

Slakipalaki ili pravim imenom Slađana Ostić cura je na čijem Instagram profilu ima manje nje same (iako mislimo da bi je trebalo biti puuuuno više jer je prekrasna), a više njezinih fotografija zanimljivih crtica iz života. Ova se brineta prekrasne maslinaste puti odlučila za styling koji to najbolje naglašava - bijelu haljinu-sako, crne sandale s remenčićima te clutch torbicu. Uz njezinu kosu i prekrasan osmijeh, više joj ni ne treba.  

Glavna urednica portala Buro24/7 Ana Pavić cura je koja dobro zna što je casual chic. Dobar par traperica, majica, ležerne sandale (obožavamo ovaj Zarin model i to baš u smeđoj boji!) te velike crne sunčane naočale i ring naušnice. Big hair, kako Ana voli reći, i kompletan outfit je tu!

Blogerica Petra Mamić, poznatija pod nickom Skitnica, kao da je znala da će se rozom torbicom i rozim noktima savršeno uklopiti u boju koja je obilježila večer. Bijele hlače i topić te srebrne sandale učinile su ovaj styling svježim i neopterećenim.  

Maša Zibar, poznata youtuberica s kanalom Mashin'theBeauty jedna je od rijetkih uzvanica koje su stigle u haljini. Bijela haljina iznad koljena s cvjetnim uzorkom te volanima sjajno se uklopila u toplu ljetnu večer. Kosu je podignula u punđu te dodala tek minimalno nakita - sat i naušnice. 

Anita Radovčić, glavna urednica portala Jolie.hr, također se odlučila za bijele hlače poput Petre, no spojila ih je s bijelim sandalama te sivom majicom koju je zavezala u čvor. Look je upotpunila zanimljivom clutch torbicom.  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".