Tko su dobitnice linije DR. Nola fot skin Xerosensa?

Jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica kao čuvara svoje kože odabrala je liniju dr Nola for skin Xserosensa, koju je osmislila jedna od vodećih dermatovenerologinja, dr. sc. Ivana Nola.
Vidi originalni članak

Jesen je prijelazno razdoblje u kojem je našoj koži potrebna pojačana njega s ozbirom na to da su klimatizacijski uređaji, ali i vjetar i hladnoća poput neprijateljske vojske koja juriša na našu kožu i ruši njezine obrambene barijere.

Toga su svjesni i u Poliklinici Nola gdje je dr. Ivana Nola osmislila liniju DR. Nola fot skin Xerosensa, a zaštitno je lice pjevačica Jelena Rozga. S obzirom na česta putovanja i nastupe, njezina se koža nalazi u nezavidnoj poziciji, no ona ne zaboravlja skinuti make up i nahraniti svoju kožu, a za to bira upravo proizvode iz ove linije. 

Riječ je o liniji proizvoda za njegu suhe i osjetljive kože lica i tijela, a upravo je to problem od kojeg pati najveći broj pacijenata koji posjećuju dermatološke ordinacije diljem svijeta. 

Poznata je dermatovenerologinja objasnila:

Linija, koju sam označila brojevima od 1 do 6, sadrži niz aktivnih supstancija u različitim kombinacijama i udjelima, koje sadrže velike količine nezasićenih masnih kiselina, vitamine A i E, visoki udio proteina i minerala, zatim hijaluronske kiseline, pantenola koji dodatno hidratizira kožu, mliječne proteine, hidroksikompleks i omega 6 masne kiseline. Upravo zbog ovih sastojaka Dr Nola for skin proizvodi djeluju regenerirajuće, poboljšavaju teksturu kože, na licu smanjuju pore, osiguravaju potrebnu hidrataciju te tako efikasno štite kožu od isušivanja. Djeluju revitalizirajuće, protuupalno, povećavaju gipkost koži, vraćaju joj sjaj, čineći je mekšom i glađom

Jelenin favorit je noćna krema s karite maslacem i uljem noćurka, a objasnila je kako joj je najvažnije imati beauty rutinu i ne preskakati večernju njegu i temeljito skidanje šminke prije spavanja. 

Dobitnice paketa su:

  • Valerija Sever

  • Marina Pavlić

  • Maja Lipovčić Čurčič

Čestitamo!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".