Tko su bile najbolje odjevene špicerice ovoga ljeta?

One su bile stilske kraljice koje su nas oduševile za kraj ljeta
Vidi originalni članak

Ljeto je, čini na se, polako iza nas pa je pravo vrijeme da pogledamo koje su nas to odjevne kombinacije oduševile krajem kolovoza i koje su dame na najbolji mogući način pozdravile ljeto sa stilom.

Osim outfitima, ove su nas dame osvojile i preslatkim društvom. Djevojka u žutom pokazala je zašto ljeti volimo tu boju, a Amra Peternel (u bijeloj točkastoj haljini), članica uprave Dinama, zašto su crveni detalji uvijek pun pogodak. Izvrstan izbor obuće ne čudi ako se zna da je Amra “slaba“ na cipele.     

Kratke su haljine omiljeni odjevni komad u ženskom ormaru, bez obzira na to u kojoj varijanti dolaze. Ipak, ako se želite istaknuti, odaberite kombinezon poput Olje Vori - gradom je prošetala u traper modelu koji je upotpunila cvjetnom maramom     

Iako je cvjetni uzorak na petrolej zelenoj haljini upečatljiv sam po sebi, zgodna ga je prolaznica nadopunila Louis Vuitton “Neverfull“ torbom, karakterističnoj po logo uzorku, a styling zaokružila Isabel Marant tenisicama sa skrivenom petom.

Dame su pokazale kako je provjerena formula za vruće ljetne dane lepršava haljina zanimljivog uzorka.

Ljetu je došao kraj, no djevojke se ne odriču lako jarkih boja. Bijela je ljetni klasik, no još bolje izgleda upotpunjena upečatljivim bojama poput narančaste, zelene ili ružičaste. Traka u glavi ili sunčane naočale obvezna su točka na “i“ svake odjevne kombinacije.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".