Tko nosi laskavu titulu najbolje odjevenog frajera u 2015?

GQ bira frajera s najviše stila
Vidi originalni članak

Titula najbolje odjevenog  jednako je laskava kod oba spola. Ovaj prestižni časopis tako je od čak 64 muškaraca odabrao onog s najviše stila. Konkurenciju je pomeo reper Kanye West koji je borbu do zadnjeg daha vodio s Lucky Blue Smithom.

Kontroverzni Kanye diže prašinu gdje god se pojavi i što god učini. Ova godina je za Kanye Westa bila vrlo uspješna – kako privatno, tako i poslovno. Iako ove godine nije izdao album, Kanye je dobio drugo dijete s reality zvijezdom Kim Kardashian, sina Sainta i bio vrlo uspješan upravo u modnom svijetu. Svima nam je poznato kako upravo on stoji iza gotovo svake modne kombinacije svoje slavne supruge Kim te koliko je imao utjecaja na njen stil koji se skroz promjenio. Svojom prvom kolekcijom za Adidas, Yezzy Season 1. izazvao je oduševljenje.

Vjerujemo da su sestre Kardashian imale veliku ulogu u ovoj pobjedi jer su obožavatelje u nekoliko navrata pozivale da glasaju za Kanye Westa. Naime, Kanye je prikupio skoro milijun glasova u 24 sata. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".