Tko kaže da je ljeto gotovo? U ovim cvjetnim ljepoticama sigurno ne!

Dizajnerske sandale za najstajliš ispraćaj ljeta
Vidi originalni članak

Iako se ljeto polako kalendarski približava svome kraju i mnogi jedva čekaju uskočiti u toplije krpice, ipak se teško odričemo nekih ljetnih odjevnih komada, a u njih definitivno spadaju zanimljive cipele. Za oko su nam zapela dva dizajnerska para - sandale i stilleto štikle koje dolaze s potpisom Charlotte Olympie, odnosno Christiana Louboutina, a zajednički im je raskošan cvjetni print.

Sandale koje potpisuje Charlotte Olympia prodaju se po cijeni od 540 eura na Net a Porteru, a imaju petu visine 10 cm. Neobične su po tome što nemaju klasičan remenčić, već se vežu oko gležnja, a šarmantan detalj svakako je i mašna na prednjoj strani.

Drugi par dolazi iz radionice kultnog majstora Christiana Louboutina, a radi se o paru koji svaka žena treba imati u ormaru - dobroj stilleto cipeli. I one imaju visinu pete 10 cm, a krasi ih klasičan crveni potplat koji se sjajno uklopio s cvjetnim motivima. Njihova je cijena 560 eura, a dodavanje ovog Pigalle modela u vlastitu kolekciju svakako je odlična ideja! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".