Tko kaže da je crno od glave do pete monotono? Pogledajte kako ga samo dobro nosi ova stylish odvjetnica

Ako postoji outfit koji nam baš nikad neće dosaditi, onda je to all black kombinacija kakvu nosi odvjetnica Bojana Tadić
Vidi originalni članak

 

- Ovo je bilo prvo selektivno iz ormara što sam odjenula, s obzirom na koronakrizu i ostalo, ali i inače pretežno nosim crno, rekla je Bojana Tadić Goranu Čižmešiji kad ju je u centru grada fotografirao u stylish all black kombinaciji. Crno od glave do pete mnogima je omiljeno tijekom cijele godine, a jedan od razloga je i taj što su takvi outfiti svevremenski te ne podliježu nikakvim trendovima pa ste sigurni da ćete komade moći nositi iz sezone u sezonu. 

Odvjetnica je dodala da će ove sezone reciklirati garderobu:

- Imam toliko robe da mogu jako puno reciklirati i kombinirati. Sumnjam da ću kupovati nešto novo i slijediti neke nove trendove, ne zbog financija, nego sada jednostavno nemam taj "klik" u glavi. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".