Tko je tko: Sve žene klana Todorić

Sve što trebate znati o ženama Todorić na jednom mjestu
Vidi originalni članak

Vesna Todorić

U braku s Ivicom, Vesna je više od 40 godina, a ova diplomirana ekonomistica često u medijima nosi pridjev "samozatajna". Svom je suprugu uvijek bila podrška na najvećim eventima. Vjenčali su se u crkvi sv. Marka 12. srpnja 1975. i imaju troje djece: Ivu, Antu i Ivana. Vesna se djevojački preziva Bašić i podrijetlom je iz Like. 

Iva Balent

Baš kao i njena majka, i Iva Balent diplomirana je ekonomistica i bila je direktorica marketinga u Agrokoru, a kao djevojčica radila je u obiteljskom stakleniku u Kloštar Ivaniću. Medijski je bila najeksponiranija članica "klana", a među bliskim prijateljicama su joj Severina, Karla Kaić, Danijela Gajski, Iva Balaban te Andrea Čermak. Često je na društvenim mrežama objavljivala zajedničke fotografije, a zajedno su se pojavljivale na koncertima i društvenim događanjima.

Ove je godine Iva otvorila tvrtku koju je nazvala Srculence, a to joj je i ime na Instagram profilu, koji broji oko 7,800 pratitelja te je privatan. Tvrtka se bavi nizom aktivnosti - od trgovine, preko prodaje nekretnina, energetskog certificiranja, cateringa do usluga kreditiranja.

Martina Todorić

Martina, djevojački Novosel, bila je Miss Hrvatske 1997. godine, a udala se za najstarijeg sina Antu 2005. godine. Na vječanju bilo je oko 300 uzvanika, a okupljene su zabavljali pjevači Jasmin Stavros i Jole. Martina s Antom ima troje djece, a kako piše 24sata, izgleda da je nakon 12 godina braka zatražila razvod od Todorićevog najstarijeg sina. Martina i Ante rijetko su se pojavljivali skupa u javnosti. Po mnogima je jedna od najljepših hrvatskih missica. 

Milica Mihajlović

Srpska manekenka u vezi je s najmlađim sinom Ivice i Vesne Todorić, Ivanom. Upoznali su se u New Yorku, a ove godine očekuju svoje prvo dijete. Par je nakratko prekinuo 2013. godine. Milica je na ljeto po prvi put pokazala svoj trudnički trbuščić na ljetovanju.

Danas 32-godišnjakinja, manekenstvom se bavi još od 16 godine, a krasila je i naslovnicu srpskog Cosmopolitana. Bila je zaposlena kao brend menadžerica Agrokorovog web shopa Abrakadabra. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".