Nominacije za British Fashion Awards

British Fashion Awards smatra se modnim Oscarom na čijoj se dodjeli pojavljuju sve značajne osobe svjetske modne scene, a za ovu godinu objavljena su imena nominiranih modnih kuća.
Vidi originalni članak

Objavljene su nominacije za nagradu British Fashion Awards 2015. koja se tradicionalno dodjeljuje još od 1989. godine u 12 kategorija, od najboljeg dizajnera za mušku i žensku odjeću, do modela i brenda. Prestižna nagrada smatra se modnim Oscarom, a ovogodišnja dodjela održat će se 23. studenog u Londonu gdje će se skupiti sva modna elita. Nominirani dizajneri za žensku odjeću su Victoria Beckham, dobitnica nagrade za najbolji brend 2014. godine, Christopher Kane i J.W. Anderson, ujedno nominiran i za mušku odjeću u kojoj se za nagradu bori s E. Tautz i Tom Fordom. Dvostruku nominaciju ima i spomenuta modna kuća Tom Ford koja je još nominirana u kategoriji “Red Carpet”.

Cara Delevigne je prošlogodišnji model koji je najviše pridonio međunarodnoj modnoj sceni, a ove godine za titulu se natječe Georgia May Jagger, kći slavnog Micka Jaggera i zvijezda  reklamne kampanje Sonie Rykiel, Jourdan Dunn, jedan od najplaćenijih modela prema Forbesovoj listi i Malaika Firth koja je poznata po kampanjama za Burberry, Pradu i Marc Jacobs. U kategoriji za vodeći brend nominirani su Alexander McQueen, Anya Hindmarch, Burberry i Stella McCartney. S nestrpljenjem iščekujemo dobitnike, ali i outfite u kojima će se pojaviti krema modnog svijeta.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".