Tko je rekao da skupo mora biti lijepo? Ove dizajnerske cipele to opovrgavaju!

Biste li se odvažile nositi ih?
Vidi originalni članak

Iako se trenutno nalazimo u modnom razdoblju kad su "ružne" cipele in, možemo reći kako pojedini dizajneri ipak "pretjeruju" pa u svojim kolekcijama predstavljaju cipele za koje uistinu sumnjamo da bi ih itko nosio.

Primjer toga su ova četiri para koja smo pronašli na Farfetchu, a potpisuju ih redom velika dizajnerska imena.

Za prva dva para zaslužna je modna kuća Chloe kojima su predimenzionirane platforme glavna nit vodilja pa su se u kolekciji našla i ova dva modela koja se prodaju po cijeni od 169, odnosno 175 eura.

Treći par ukrašen plavim resicama potpisuje Marco di Vincenzo te se prodaje za 351 euro, a, bez obzira na to što su natikače veliki hit, model s ovakvim detaljima jednostavno nam nije "sjeo".

Posljednji se model prodaje po cijeni od 309 eura, a potpisuje ih Marsell, a glavna im je karakteristika velika platforma u kojoj noga izgleda nezgrapno.

Ipak, tko voli, nek' izvoli! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".