Upoznajte ljepoticu koja je ukrala srce povratniku u hrvatsku reprezentaciju, Duji Ćaleti-Caru

Diplomiranu pravnicu iz Dubrovnika, Adrianu, zamijetili smo još na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu, a njen stil obožavamo
Vidi originalni članak

Nakon što je ljetos odbio nastup za U21 reprezentaciju, Duje Ćaleta-Car  izbivao je s posljednjih nekoliko utakmica reprezentacije, no od danas se opet nalazi na popisu velike hrvatske jedanaestorice. Nakon odrađene kazne, Duje se na treren vraća u punom sjaju. Ipak, sudeći po medijskim napisima, Duje se teško nosio s tim što su ga promatrali kao glavnog negativca zbog neodlaska na Europsko prvenstvo, a cijelo to vrijeme uz njega je bila njegova najvjernija navijačica - djevojka Adriana Đurđević

Diplomiranu pravnicu iz Dubrovnika, Adrianu, zamijetili smo još na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu, a po popularnosti među ženama nogometaša nalazi se odmah uz bok predivnoj Izabel Kovačić. O tome govori i činjenica da Adrianu na Instagramu prati više od 55 tisuća ljudi. 

Već pri prvom pogledu na Instagram, vidljivo je kako je Adriana velika ljubiteljica mode. Njezin se stil može opisati kao damski, elegantan, a ormar joj obiluje trendi komadima iz popularnih high street trgovina. 

Adriana je od Duje starija pet godina, a u vezi su nešto više od dvije godine. Nerijetko dijeli zajedničke fotografije, a one su popraćene heštegovima #couplegoals i #love.

Adriana uz ljubavni njeguje i obiteljski život. Slike sa sestrom i preslatkim nećakinjama nisu rijetka pojava, a odnedavno se može pohvaliti i ulogom krštene kume. 

Svoju ljubav prema modi atraktivna ljepotica dijeli i sa svojim prijateljicama influencericama s kojima uvijek zablista u nepogrešivim kombinacijama. 

U svoj je stil fantastično uklopila i ovojesenski trend bijelih čizama, a svojim fotografijama na Instagramu može poslužiti kao pravi izvor inspiracije svima koji se odvaže na ovu smjelu boju.  

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".