Tko je Mia, samozatajna supruga Andreja Kramarića? Sa sinom Viktorom prati sve utakmice našeg 'Vatrenog'

Mia i Andrej u ožujku 2021. godine vjenčali su se kod matičara, a u svibnju 2022. godine vjenčali su se i u crkvi te pritom krstili sina Viktora.
Vidi originalni članak

Danas je prva utakmica Hrvatske na Europskom prvenstvu. Vatreni će zaigrati protiv Španjolske, a mi smo se tom prilikom odlučili prisjetiti odličnog stila supruge od jednog od naših napadača, Andreja Kramarića - Mie Ćurković (sada Kramarić). Lijepu brinetu nemamo prilike često vidjeti u javnosti, a zadnji put vidjeli smo je na tribinama Svjetskog prvenstva u Katru kada je bila u društvu sinčića Viktora kojeg su ona i suprug Andrej Kramarić dobili u kolovozu 2021. godine.

Mia i Andrej u ožujku prošle 2021. vjenčali su se kod matičara, a u svibnju 2022. godine vjenčali su se i u crkvi te pritom krstili sina Viktora. Mia, koja je inače završila Veterinarski fakultet, oba je puta plijenila pozornost svojim izborom vjenčanice. Za vjenčanje u Gradskoj vijećnici u Zagrebu, u užem krugu obitelji i prijatelja, Mia je odabrala netipičnu vjenčanicu. Model kratke forme poseban je po gornjem dijelu krojenome poput sakoa i lepršavom donjem dijelu s dodatkom detalja od čipke.

Vjenčanici je dodala elegantne cipele sa sjajnim detaljima, a tu je i ukras u kosi koji se odlično uklopio s laganim valovima u kosi. 

Za crkveno vjenčanje izabrala je jedinstvenu kreaciju iza koje stoji srpski dizajner Mihailo Anušić. On potpisuje brend Mihano Momosa, a njegov je dizajn iznimno popularan među ljubiteljicama mode pa je i Mia Momosin potpis odabrala za njihov veliki dan. Vjenčani stajling činile su hlače na crtu u kombinaciji s korzetom, a tu su i rukavi od tila s izvezenim cvijećem za dodatnu dozu elegancije. 

Iako se ne pojavljuje često u javnosti, jasno je kako Mia ima odličan smisao za modu, što vidimo iz fotografija koje na svojem Instagramu ponekad objavljuje Andrej Kramarić. 

Često bira lepršave haljine u jarkim bojama koje joj odlično pristaju, a u kolekciji ima i kultnu torbu, Chanelov model na preklop, koja se mnogim fashionisticama nalazi na listi modnih želja. Mia se odlučila se potpunu klasiku pa izabrala crnu varijantu.

Prije par godina, fotograf je Miu i Andreja fotografirao na Stradunu. Mia je tada zablistala u jednostavnom, ali efektnom izdanju. Mini haljinu kombinirala je uz bijele sandale na vezanje i crnu torbu te još jednom pokazala izvrstan stil.

Neophodan ljetni modni dodatak: Ove godine dominiraju predimenzionirane i ovalne sunčane naočale
Natikače kakve nosi marketing specijalistica obilježit će i ovo ljeto: 'Volim zemljane tonove, nosim ih tijekom cijele godine'
Teško je reći što je bolje u stajlingu zgodne ekonomistice - genijalan traper komplet ili trendi čizme!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".