Tko je bio najbolje, a tko najgore odjeven na dodjeli Emmyja

Bilo je tu svega, a evo našeg izbora sa sinoćnje dodjele televizijskih nagrada
Vidi originalni članak

Modne je kritičare oduševila glumica Mandy Moore pojavivši se u smjeloj kreaaciji s potpisom dizajnera Brandona Maxwella.

Kombinacija boje fuksije i jarkocrvene dopala se još jednoj dami na ljubičastom tepihu, riječ je o Taraji P. Henson, koja se pojavila u haljini Vera Wang Collection. Ovaj je put riječ o tilu, ali i o još jednom smjelom dekolteu. 

Gwendoline Christie iz 'Igara prijestolja' izdominirala je u haljici s potpisom Gucci, napravivši tome modnome brendu ogromnu reklamu, budući da danas svi pišu upravo o njoj. Evo kako je izgledala. Kraljevski, zar ne?

Neki su igrali na sigurno, poput Naomi Watts, koja je u crnoj haljini modne kuće Dior jednostavno bila sinonim elegancije.

 Mnoge su se dame odlučile za print, poput Michelle Williams, koja je nosila haljinu tuba kroja s potpisom Louis Vuitton, čije je zaštitno lice.

Za print su se odlučile i Lena Headly u Brock Collection te Kendall JennerRichardu Quinnu.

Još malo klasike, ali i Vera Wang Collection dolazi s Christinom Applegate.

 I za kraj, najpoznatiji "šeširdžija" od sinoć - Billy Porter u Michael Kors Coutureu. Hm...

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".