Tko ih se usudi nositi? Pogledajte sandale namijenjene samo najhrabijim damama!

Definitivno bi privlačile sve poglede u prolazu!
Vidi originalni članak

Iako smo danas dio modnog svijeta u kojem nas gotovo nikakav dizajn ne može iznenaditi, ipak se s vremena na vrijeme pronađe odjevni komad, cipele ili modni dodatak koji nas uspije istovremeno oduševiti i zaprepastiti. Jedan od takvih su i ove sandale koje smo pronašli na web shopu Net A Porter, a dolaze s dizajnerskim potpisom. 

Njih, naime, potpisuje modna kuća Miu Miu koja je i inače poznata po svojim neobičnim modelima, a ovaj je poseban jer se na njima nalazi spoj perlica i umjetnog krzna, a sve to dolazi u rozoj boji, kako bi bile još posebnije i upečatljivije! Već su ih nosile poznate dame poput Rihanne i Hailey Baldwin, a idealne su i za duže nošenje jer imaju blok petu visine 8,5 cm.

Ipak, najveća (i jedina) mana definitivno je njihova cijena jer su dio novije kolekcije i prodaju se za 650 eura pa vjerujemo kako će brojne trendseterice ipak pričekati high street verziju ovog skupog modela.  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".