Tips&tricks za ljetni fun day u Zagrebu

Jedinstvena shopping adresa prepuna zabavnih sadržaja
Vidi originalni članak

Samo nas jedan pogled na gradske ulice dijeli od jasnog zaključka – ljeto nam je u punom jeku! I dok pojedinci već uživaju na putovanjima, ljetnim partyjima i u mirisu mora, postoje i oni koji na valovima pozitive maštaju o ljetnoj avanturi na sasvim drugačiji način. Ako želite spojiti više aktivnosti odjednom, uživati u druženju na svježem zraku, doživjeti šetnju kroz različite hrvatske regije u isto vrijeme, degustirati gastro delicije i ukusna osvježavajuća pića te bezbrižno razgledavati novitete u različitim trgovinama i birati detalje za svoj dom, Designer Outlet Croatia i IKEA Hrvatska čine idealnu destinaciju za vaš mini summer getaway!

Smješteni na istoku, svega 20 minuta od centra Zagreba, ovo jedinstvena shopping destinacija nudi mnoštvo različitog sadržaja na jednom mjestu i za sve generacije. Papir i olovku u ruke jer savjete kako ih međusobno najbolje kombinirati i proći u jednom danu donosimo u nastavku.

U NISKOM STARTU ZA POSJET ŠVEDSKOJ LEGENDI UZ OMILJENI JUTARNJI RITUAL // ŽELJE POSTAJU STVARNOST UZ ROBNU KUĆU IKEA

Ako se „… po jutru dan poznaje“, onda svoje jutro svakako prvo započnite jednim krugom zagrijavanja po Designer Outletu Croatia kako biste mogli odabrati kafić po vašem guštu za ispijanje omiljenog toplog napitka – znamo, prvo kava, a onda može sve ostalo! Vrijeme za opuštanje dodatno iskoristite za osmišljavanje najbolje shopping taktike, a mi svakako savjetujemo da prvo uplovite u svijet bezvremenskog dizajna u robnoj kući IKEA. Osim što je oduvijek sinonim za kvalitetu i proizvode po pristupačnim cijenama, IKEA pruža ultimativno shopping iskustvo uz izvrsnu gastro ponudu te mix zabave za naše najmlađe. Drugim riječima, roditelji ne brinite jer vaša djeca za vrijeme kupovine mogu uvijek biti u sigurnim rukama stručnog osoblja u igraonici, na kreativnim radionicama ili igralištu gdje će moći upoznati nove prijatelje, učiti o ekologiji, razvijati svoju maštu i doživjeti koju anegdotu koju će vam na kraju dana s užitkom prepričati.

S druge strane, bez obzira na to jeste li u potrazi za elegantnim, boho, retro ili pak industrijskim stilom namještaja, funkcionalnim rješenjima za organizaciju ili dolazite isključivo s ciljem da samo malo osvježite svoj interijer novim udobnim jastucima, slikama ili drugim dekorativnim predmetom, sigurni smo da IKEA može sve vaše želje pretvoriti u stvarnost. Ako u ovoj priči slučajno završite s jednim ormarom više, onda je next stop definitivno Designer Outlet Croatia koji će vam napuniti nove ili već postojeće ormare ljetnim stylish komadima popraćenim izvrsnom summer ponudom!

PRILIKE KOJE SE JEDNOSTAVNO NE PROPUŠTAJU

Ne, nismo vas lagali kada smo rekli da Designer Outlet Croatia može ispuniti vaše ormare kvalitetnim fashion komadima, ali istovremeno i sva vaša modna očekivanja. Kao omiljena destinacija za premium shopping unazad već nekoliko godina, ovaj outlet centar specifičan je po bogatom asortimanu odjeće i obuće, zajedno s modnim dodacima. U ljetnom je periodu posebno popularan jer, osim što osigurava popuste do -70% na atraktivne komade niza popularnih brandova kao što su Hugo Boss, Patrizia Pepe, Ted Baker, Lacoste, Puma, GAP, Adidas, Replay, Guess i mnogih drugih, također nudi ugodnu atmosferu za shopping na svježem zraku te odlične kafiće i restorane u kojima se možete osvježiti hladnom kavom, koktelom ili pak uživati u nekom slasnom zalogaju. Na vama je jedino da odaberete kojim ćete redom započeti!

Mnogima je navika da u Designer Outletu Croatia kupuju sve, od kućanskih potrepština do kozmetike, parfema i odjevnih komada jer su popusti zaista nevjerojatni. Osim toga, u centru su osmišljene aktivnosti za sve generacije - djeca uživaju igrajući se na prostranom i interaktivnom dječjem igralištu, a nešto starija 'djeca' u dobrom shopping maratonu, druženju ili odmaranju u šarenilu raznovrsnog cvijeća i ugodnom ambijentu koji svojim izgledom asocira na poznate hrvatske regije.

Naravno da svaki shopping maratonac zaslužuje time-out uz što drugo nego slastan zalogaj kako bi napunio baterije za još koji kilometar po trgovinama. Ako odlučite predahnuti unutar Designer Outlet Croatia i pojesti nešto fino, tu su za vas Mlinar i Pita Pit, a okrijepiti se možete u kafićima Leggiero I Green bar.  

SAY CHEESE(BURGERS) NAKON DUGOTRAJNOG SHOPPINGA! // "YUM" NA PRVI POGLED

Naravno da svaki shopping maratonac zaslužuje time-out uz što drugo nego slastan zalogaj kako bi napunio baterije za još koji kilometar po trgovinama. Ako odlučite predahnuti unutar Designer Outleta Croatia, tu su za vas Mlinar i Pita Pit. 

S druge strane, za sve one kojima burgeri nikako ne izlaze iz glave cijeli dan, u blizini vas čeka dobro poznati Whooper čiji se obroci pripremaju po „kraljevskom standardu“. Naravno da mislimo na nedavno otvoreni Burger King s prvom Drive-Thru linijom u Hrvatskoj na kojoj je sve po uzoru na slogan: „Have it your way!“. Želite li Extreme Chicken s više/manje kečapa ili pak vegansku verziju Long Chickena uz dodatak posebne biljne majoneze, bit će baš sve onako kako sami kažete. Naša preporuka ide u smjeru kušanja svevremenskog klasik Whoppera kojeg možete pronaći čak i u vege inačici namijenjenoj također vegetarijancima i veganima koji žele uživati u jedinstvenim bezmesnim okusima. Bon Appétit

Bez obzira što odabrali, u Burger Kingu vas očekuje „kraljevski standard“, ondje ćete, naime, uvijek dobiti isključivo svježe pripremljen sendvič od kvalitetnih namirnica, bez aditiva i konzervansa. Burger Kingov „kraljevski standard“ nalaže i da se burgeri pripremaju od najkvalitetnijih sastojaka i namirnica, bilo da se radi o biljnoj alternativi odnosno plant based ponudi ili 100 postotnoj govedini ili piletini, bez dodanih konzervansa, pojačivača okusa ili bojila, a peku se isključivo na roštilju i to na vatri, onako kao što biste radili kod kuće.  

TOYOTA YARIS CROSS KAO VJERAN PARTNER U SVIM LJETNIM AVANTURAMA 

Kako bi doživljaj shoppinga bio potpun uz nekoliko kilometara manje u vašim nogama, za to se može pobrinuti novi model automobila marke Toyota - Yaris Cross. Takozvani „Dijamant novog doba“ karakterističnog je izgleda koji odiše snagom i elegancijom, a najveća prednost leži u njegovoj prostranosti i praktičnosti koja nam je potrebna da bi nam u, naizgled, tako mali auto stalo što više shopping vrećica. Uz to, ukoliko volite brzu, ali ujedno sigurnu i zabavnu vožnju koja nije štetna za okoliš, malo troši i ima odlične performanse, izbor je i više negoli jednostavan.

U dinamičnoj vožnji, niži centar ravnoteže i visoka krutost karoserije osiguravaju mu agilnost prolaska kroz napučene gradske ulice i dinamičnost na zavojitim otvorenim cestama. Vođen visokom učinkovitosti i impresivno niskim CO₂ emisijama nema izazova kojeg uz pomoć ovog okretnog dijamanta ne možete savladati – pa samim time ne postoje ni prepreke koje bi vas zaustavile da dođete do Designer Outleta Croatia i IKEA Hrvatska. Sigurni smo da je Yaris Cross automobil koji biste s užitkom vozili i koji bi vam u vrlo kratkom vremenskom periodu postao dobar shopping partner!

Kada je riječ o stanju njegovog rezervoara također ne morate brinuti jer se u blizini outlet centra nalazi benzinska postaja Shell koja osigurava da vaše vozilo uvijek bude opremljeno kvalitetnim gorivom i svime što je potrebo za ugodnu vožnju. Na kraju vašeg cjelodnevnog uživanja, na odlasku možete upotpuniti doživljaj s još jednom coffee to go.

Možda ne znamo kako se vama čini, ali nas je IKEA Hrvatska i Designer Outlet Croatia kao shopping središte na kojem možemo pronaći sve na jednom mjestu jednostavno oduševilo! Zanimljiv spoj premium shoppinga, gastro ponude, super atmosfere i ambijenta, različitih aktivnosti na otvorenome te pregršt sadržaja za djecu i odrasle, ovu ultimativnu destinaciju čini jednom od najboljih solucija ako vam propadnu još koji ljetni planovi ili vam je potrebna hitna razbibriga usred tjedna. Vjerujte, naposljetku ćete se svrstati pod stalne posjetitelje!

*Sadržaj donosimo u suradnji s Designer Outletom Croatia

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".