Tinder otkrio najpopularnije poslove koji privlače suprotan spol

Poslovi u kojima se spašavaju životi visoko su na cijeni, a na listi su se našli i fotografi, instruktori plesa...
Vidi originalni članak

Neupitno je kako su neki poslovi atraktivniji od drugih, a Tinder je otkrio koji su poslovi najbolje prošli na ovoj mreži za traženje srodne druše, odnosno "the most righ-swiped" poslove.

Ovog su puta u obzir uzeli Australiju i čini se kako su najpopularniji poslovi u kojima se spašavaju tuđi životi. Naime, prema istraživanju, ženske spasiteljice i muški bolničari, odnosno "paramedicsi" najpoželjniji su kod suprotnog spola. Osim što je spasilački posao broj jedan na listi ženskih poslova, našao se i na devetom mjestu na listi muških najpoželjnijih poslova. Drugi najatraktivniji posao za muškarce je učitelj u osnovnoj školi, dok je kod žena to članica posade u zrakoplovu, što pokazuje kako ljude privlače oni koji mnogo putuju. 

U top10 našli su se i muški vatrogasci i ženske medicinske sestre koji se nalaze na trećem mjestu.

Također, puno interesa postoji i za neka pomalo neočekivana zanimanja, primjerice instruktor ronjenja kod muških ili konobarica kod ženskih zanimanja. Na listi zanimanja ove su se godine našle i nutricionistice, kao i fizioterapeuti na listi muških zanimanja. 

Osobni su treneri i trenerice i dalje popularni kod oba spola, a probija se i kreativna industrija - instruktori plesa i dizajneri interijera našli su se na popisu ženskih zanimanja. Što se tiče popisa muških zanimanja, od kreativne industrije tu su fotografi, koji su ujedno i zadnji na ovoj listi. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".