Tina Katanić, Ljupka Gojić Mikić, Ana Begić Tahiri, Neven Ciganović i drugi uzvanici uživali u spektakularnoj modnoj reviji s potpisom Roberta Severa

U ozračju Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, na mjestu gdje je prije više od dva desetljeća snimo svoju prvu kampanju, modni dizajner Robert Sever je u suradnji s magazinom Story odabranoj publici sinoć prikazao spektakularnu novu kolekciju nostalgičnog naziva Forever... I love you.
Vidi originalni članak

Robert Sever već dvadeset jednu godinu ne prestaje oplemenjivati domaću modnu scenu, a sada, dok slavi kreativnu punoljetnost krenuo je u nove modne visine. Kolekcija koju je prikazao sastoji se od 40 total lookova koji su potpuno definirani i izrađeni u RS radionici, a obuhvaća sve - od dnevnih hlača, bogatih baršunastih i voluminoznih kaputa i ogrtača do lepršavih bluza s volanima.

Okosnica kolekcije su prirodni materijali u zemljanim tonovima, odnosno u bojama renesansnih i baroknih slika poput miksa najvećih hitova, kolekciju je slikovito opisao dizajner.

„Ideja kojom se bavimo iznimno je funkcionalna, suvremena i nosiva odjeća koja uzorcima, detaljima te retro inspiracijom podsjeća na neka minula vremena. Odjeća koja ima određenu dozu nostalgije i spaja tradiciju i bezvremenski chic sa zanatskom kvalitetom okosnica je svake moje kolekcije“ istaknuo je Robert Sever.

Uz odjeću, prepoznatljiv potpis RS branda je total look, koji se zaokružuje torbama, i nakitom vlastite izrade. Kolorit kolekcije čine tonovi u bojama dragog kamenja, a protežu se paletom od zelene, smeđe preko ljubičaste do zlata. Prikazane modne kombinacije veličaju žensku ljepotu, snagu i stil i svojevrsna su kruna u radu ovog osebujnog modnog dizajnera.

Ekskluzivna modna revija održana je u partnerstvu s lifestyle magazinom Story koji ove godine također slavi 20 godina izlaženja na hrvatskom medijskom nebu. U modnom događanju uživale su brojne zvijezde – Tina Katanić, Borna Kotromanić, Sanja Doležal- Šarić, Zoran Aragović i Leon Ivanuša, Neda Parmać, Ana Begić-Tahiri, sestre Boudoir, Damir Begić i Domagoj Štimac, Neven Ciganović, Ljupka Gojić Mikić, Ivan Alduk, Tihana Harapin-Zalepugin, Ana Maria Ricov...

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".