Tin Jedvaj ima novu frizuru: Djevojka ga natjerala na šišanje pa zaspao u salonu

Mladom reprezentativcu nova frizura pristaje odlično!
Vidi originalni članak

Iako su dečki imali super brigu za frizure tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji pa su svi uvijek bili tip-top, neke je šišanje (ipak) dočekalo kad su se vratili u Hrvatsku. Jedan od njih je i Tin Jedvaj kojeg je djevojka Dina Dragija "natjerala" na šišanje po povratku u Zagreb.

Na Instagram profilu salona Teuta objavljena je Insta Story na kojem mladi reprezentativac spava dok čeka svoj red jer je večer prije "zaružio", a popraćena je opisom: "Ono kad te cura natjera na šišanje, a ti si večer prije zaružio". Priča je nasmijala brojne obožavatelje, a pokazao je i konačan rezultat - moramo priznati kako mu nova frizura odlično pristaje, idealna je za ljetne dane! 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".