Stilistica Pamele Anderson o haljini s premijere njezinog filma: 'Odaje počast Baywatchu, ali je bezvremenska i elegantna'

Konstanta među svim njezinim lookovima? Njezina bujna plava kosa, prepoznatljive tanke obrve i upečatljiv make-up
Vidi originalni članak

Za stilisticu Rebeccu Ramsey, biti u društvu Pamele Anderson je kao "biti s prijateljicom koju poznaješ dugo". Unatoč činjenici da su se upoznale tek prošle godine, par je uspostavio jedinstvenu vezu koja se temelji na povjerenju.

Rebecca je ušla u Pamelin krug u odlučujućem trenutku: zvijezda Baywatcha upravo je objavila svoj Netflixov dokumentarac, Pamela, A Love Story, i memoare, Love, Pamela, obilježavajući novo poglavlje u njezinu životu i karijeri. 

"Cijela stvar je u tome da ona posjeduje svoju priču, svoj imidž, tko je ona", kaže stilistica, dodajući da su svi oko Pamele, uključujući njezine sinove i tim, predani pružanju podrške. “Ona je jako draga osoba, dašak svježeg zraka. Ona je jedna od najglamuroznijih osoba koje sam ikada upoznala”, otkrila je za Vouge.

“Ulozi su visoki”, nastavlja Rebecca, koja se, poput mnogih ljudi, prvi put upoznala s “ikonom pop kulture” 1990-ih. I svoju karijeru kao stilistica Pamele Anderson obilježila je haljinom inspiriranom kultnom serijom Baywatch po kojoj je Pamela postala slavna. Naime, za premijeru novog dokumentarca i memoara, za Pamelu je izabrala haljinu koja odaje počast jednoj od njezinih prvih uloga.

Rebecca je odabrala haljinu dizajnera Naeem Khan koju je Anderson nosila na premijeri svog dokumentarca, a koja je sadržavala isti zaobljeni dekolte kao njezin poznati jednodijelni badić u istoj prodornoj nijansi. 

“Minimalno je, udobno i bezvremenski elegantno. Nije bilo nikakvih ludih motiva i uzoraka koji su je nadvladali,” objašnjava Rebecca. "Kada ju je obukla, bilo je kao 'ah-ha' - zasjala je na njoj."

Teško je nadmašiti takav modni trenutak, ali Rebecca je nastavila birati najbolje modne kombinacije. Nakon premijere, usmjerila se na vintage modu. 

“Vidimo iste haljine na tepihu, važno mi je da se ovakvi dizajni nastave dalje", objasnila je pa dodala kako želi da Pamela nosi neke od najboljih komada iz 1990-ih i 2000-ih .

Blisko surađujući s Brynn Jones i Jamesom Gallagherom iz trgovine Aralda Vintage sa sjedištem u LA-u, napravila je izgled koji je Pamelu učinio osnaženom, ali udobnom.

Konstanta među svim njezinim lookovima? Njezina bujna plava kosa, prepoznatljive tanke obrve i upečatljiv make-up, a za njega zaslužne su frizerkom Sara Tintari i vizažisticom Eileen Madrid.

Bomber jakne pravi su hit na društvenim mrežama, a mi smo izdvojili najbolje komade iz Zare:

FOTO: Zara Oversize bomber jakna - 49,95 EUR FOTO: Zara Satinirana crop bomber jakna - 9,99 EUR FOTO: Zara Ispunjena bomber jakna - 39,95 EUR FOTO: Zara Bomber jakna - 29,95 EUR FOTO: Zara Kratko rezana bomber jakna - 79,95 EUR FOTO: Zara Predimenzionirana bomber jakna - 17,99 EUR FOTO: Zara Predimenzionirana bomber jakna - 49,95 EUR FOTO: Zara Bomber jakna cropped - 49,95 EUR

Divna studentica u modelu traperica koji je uvijek dobro imati u ormaru jer pašu na - baš sve!
Tako jednostavna, a tako divna! Dama sa špice nosi čizme koje baš nikad ne izlaze iz mode
Što se događa ako zaspimo s mokrom kosom ili nosimo rep tijekom noći? Evo što kažu stručnjaci

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".