Tihanu Harapin Zalepugin uvijek rado sretnemo na špici, a sad je otkrila male tajne super stila!

Goran Čižmešija fotkao je modnu agenticu koja se odvažila biti potpuno drugačija od drugih. I to joj tako dobro pristaje
Vidi originalni članak

Tihana Harapin Zalepugin jedno je od onih lica koje u gradu rado sretnemo, a ona uvijek sa zadovoljstvom pozira našem Goranu Čižmešiji.

Modna agentica ovog je puta odabrala jaknu Ada Berber koju je kombinirala s kompletom majice i hlača iz Vila Shopa te torbom iz Charlie Designea, dok su cipele Guliver. Tihana je rekla:

Karirani je uzorak novost u mojoj garderobi. Vjerna sam crnoj jer se s njom mogu igrati, u tome se osjećam dobro, to sam ja. Svoj stil bih opisala kao umjerenu avangardu i uz nju dodajem nešto komercijalnije. Moj tip lica nije za čistu avangardu.

Dodala je da crni stil nosi unazad deset godina, a počela je kupovati crne stvari koje mogu nadopunjavati i kombinirati s nečim drugim. 

Dodala je da je prije toga znala nositi boje i odjeću koju dizajnira Keti Balogh jer ima boje koje nisu intenzivne. S obzirom na to da je djevica u horoskopu, kaže da voli da joj je sve usklađeno, od naočala do čarapa. Dodaje da je s vremenom shvatila da je nošenje boja skupo i komplicirano, a crno je puno praktičnije i jeftinije:

Isti crni komad mogu kombinirati na puno načina, a da se ne primijeti da je to isti komad koji svaki put uz neki drugi komad dobije novo lice, kao što su to danas ove jako stare Guliver cipele.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".