Tihana Harapin Zalepugin otkrila zašto je uvijek u crnom!

Goranu Čižmešiji svoje mini modne tajne otkrila je poznata modna agentica
Vidi originalni članak

Tihanu Harapin Zalepugin mogli bismo nazvati pravom modnom divom. Njezin stil i odjevne kombinacije uvijek sa zanimanjem pratimo, a Goran Čižmešija fotkao ju je u centru grada kad mu je otkrila i što nosi.

Tog je dana modna agentica odjenula kaput Charlie Design, prsluk i hlače iz Vila Shopa, remen Xenia Design, cipele Moda Ivana, a sve je začinila odličnim detaljima - Chanel naočalama, Zarinom torbicom za mobitel i torbom Reserved. 

Tihana je također nadodala:

O mom stilu i najdražoj crnoj najbolje govori poruka na neseseru kupljenom nedavno na Chelsea Marketu u New Yorku: “I dress in black because it shows off my colorful mind.”! I najvažnije - sva krzna koja nosim su umjetna!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".