Tihana Harapin Zalepugin, Đurđa Tedeschi... Pogledajte kako su dame zablistale na otvorenju izložbe

U Studiju Moderne galerije Josip Račić svečano otvorena izložba Ivane Jurić - Nevidljivo Lice / Face Blindnes. Izložbu su među prvima pogledali brojni ljubitelji umjetnosti
Vidi originalni članak

Na svečanom otvorenju izložbe Ivane Jurić "Nevidiljivo lice" pojavile su se brojne dame, a mi smo izdvojili nekoliko njih koje su nam zapele za oko zbog odličnih odjevnih kombinacija.

Đurđa Tedeschi briljira kao i uvijek! Crno od glave do pete nosi sa stilom: lepršavu haljinu kombinirala je uz robusne čizme, a nije izostao ni neobičan šešir, njezin zaštitni znak. 

I Tihana Harapin Zalepugin zna kako biti stylish u crnoj boji, a osobito nam se svidjela njezina torba od vinila koja je veliki modni hit. 

Glumica Katarina Strahinić fantastično izgleda u navy odijelu: upečatljive naušnice i clutch torbica savršeno su zaokružili ovaj elegantan, ali pomalo frajerski look

Martina Vrdoljak Ranilović i Ira Berber pokazale su savršene ležerne kombinacije za ovo prijelazno razdoblje, a zaokružile su ih neizostavnim crvenim ružem. 

Loredana Bahorić pokazala je da je manje ponekad više te da dobra bijela bluza može osvježiti svaku odjevnu kombinaciju.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".