Jeste li čuli za Tiani? Ona je prezgodna domaća pjevačica koja osvaja glazbom i stilom!

Nakon uspjeha s prvim singlovima “All Of Me” i “Wonder”, Tiani, hrvatska glazbenica s londonskom adresom, nastavlja svoju glazbenu priču novom pjesmom “Surrender“.
Vidi originalni članak

Jeste već čuli za Tiani? Ako ne, sad je pravi čas! Ona je 27-godišnja pjevačica iz Rovinja koja živi na relaciji London-Zagreb i objavljuje pjesme na engleskom jeziku. Za nju se može čuti i kod nas i u inozemstvu, a objavila je debi singl "All Of Me", a prije tri mjeseca i pjesmu "Wonder".

Rođena je u Puli, odrasla u Rovinju, a dugo živi u inozemstvu: studirala je na najprestižnijim svjetskim glabzenim institucijama, kao što su United World College (Duino, Italija), Berklee (Boston, SAD) i Institute of Contemporary Music Performance (London, UK).

Nakon uspjeha s prvim singlovima “All Of Me” i “Wonder”, Tiani, hrvatska glazbenica s londonskom adresom, nastavlja svoju glazbenu priču novom pjesmom “Surrender“.  Video spot za pjesmu „Surrender“ potpisuje redatelj i majstor specijalnih efekata Paolo Gentilini, a cijela priča predstavljena je na malo drugačiji način nego što je uobičajeno. Naime, novi video spot prati izložba fotografija u rovinjskom Multimedijalnom Centru koja na metaforički način stavlja u fokus vezu “mora i prirode s čovjekom”.

Tianina glazba spoj je popa, soula i elektronike, a teme kojima najčešće uvodi svoj tajanstven i senzualan svijet su ljubav, čežnja i neizrečene fantazije. Pjesmom „Surrender“ Tiani iznova pokazuje svoj specifičan put, bez kompromisa, s naglaskom na zagonetnost, zavodljivost i umjetničku notu svog glazbenog putovanja.

Moramo primijetiti kako Tianiima i genijalan smisao za modu: u Londonu je pozirala u Krie kombinacijama koje joj pristaju fantastično!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".