Thesaurus Jewellery: Nakit kojega obožava i Beyonce

FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR
I Hrvati se mogu pohvaliti nakitom koji naprosto obara s nogu, a kada uz to nadodamo da je od organskih materijala te ga vole Beyonce i Vogue... Vrijeme je da se, ako već niste, upoznate s brendom Thesaurus Jewellery.
Vidi originalni članak

U blagdansko vrijeme nerijetko razmišljamo o tome što pokloniti svojim bližnjima, na što nam kao odgovor savršeno dolazi unikatan dizajnerski nakit. Upravo takvoga nudi domaći brend Thesaurus Jewellery, u čiji ste minimalistički uređen no raskošan izlog u Dežmanovom prolazu sigurno više puta zavirili na putu do Velveta... Na njih nije ostala imuna ni glazbena diva Beyonce, koja je svoj komad nakita pronašla u njihovom dućanu na Hvaru. 

No što uistinu razlikuje nakit partnera Katje Kljaković-Gašpić i Dalibora Zorice od prosječnoga? Njihova posvećenost detaljima, korištenje organskih materijala u kombinaciji sa srebrom te preciznost izrade koja ih stavlja bok uz bok s nekim od najpoznatijih dizajnera nakita na svijetu. Štoviše, s time se slaže i Vogue koji tvrdi da bi se Thesaurus Jewellery idealno uklopio u ambijent raskošna Cannesa, jer njihov nakit odiše sofisticiranošću i nenametljivim luksuzom kojem teže pripadnice jet-seta i ine zaljubljenice u nakit s istančanim ukusom. 

Kao najljepše iznenađenje neupitno dolazi božićni popust od 30% koji se odnosi na sve artikle u ponudi. Bilo da preferirate IT tanke narukvice s privjescima koje ovdje dolaze izrađene i od crvena koralja, ili ćete najprije posegnuti za niskama bisera u kombinaciji s dragim kamenjem, Thesaurus će zasigurno zadovoljiti i one najizbirljivije. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".