Theresa May: Crveni kostim za upečatljivu ostavku koja se ne zaboravlja

Strastveni odlazak jedne od najutjecajnijih političarki Velike Britanije
Vidi originalni članak

Crvena znači strast, moć, ljubav i adrenalin, ali ujedno može značiti ljutnju i nešto što treba stopirati, čemu dolazi kraj, stoga je crvena simptomatična kao odabir za Theresu May u ovom prijelomnom trenutku njezine karijere. Definitivno, ovo je trenutak za pamćenje, koji će sada biti uvijek dostojno, vizualno popraćen njezinim izvrsnim kostimom. Kombinaciju je, da sve skupa bude upečatljivije, uokvirila ružem za usne istoga tona. Crveni kostim su barem jednom odjenule gotovo sve utjecajne političarke na svijetu, a jedan od razloga je upravo ta moćna, nipošto neutralna boja. Kad žele biti viđene, upamćene i na prvi pogled izdvojene iz mase, one biraju snažan crveni ton od glave do pete.

Suknja je daleko ženstvenija od hlača, koje je Theresa često nosila za svog mandata - moguće je današnji izbor kostima ipak protumačiti kao isticanje nježnije, emotivne strane jedne od najutjecajnijih političarki u povijesti Velike Britanije.
Za razliku od danas, Theresa May je na inauguraciji imala smireniji ton, onaj klasični tamno-plavi, u kombinaciji s divnim kitten heel salonkama životinjskog uzorka. No, kako ne bi sve bilo previše neutralno, posebnost kaputu dala je žuta, osvježavajuća boja i simbol Sunca, koja najavljuje pozitivan stav.

Cipele su tijekom karijere premijerke dale poseban pečat njezinu stilu, uvijek je bilo zanimljivo vidjeti koje je izabrala. Iako je izgled bazirala na jednostavnim krojevima, tu su uvijek bile cipelice koje su dale kombinaciji poseban, stylish pečat.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".