Naša Andriana u društvu Amal Clooney i Pamele Anderson: Svi su me pitali za haljinu

Personal shopperica i stilistica za MyTeresu Andriana Bamigbola za Divu je podijelila vlastite doživljaje s ovog prestižnog događaja, koju dizajnersku haljinu je nosila te tko je osvojio najvažnije nagrade
Vidi originalni članak

Dodjela Fashion Awards 2023. održala se u ponedjeljak navečer u londonskom Royal Albert Hallu, a među uzvanicima su bile Anne Hathaway, Gwyneth Paltrow, Amal Clooney, Pamela Anderson o mnogi drugi, budući da je riječ o jednom od najvažnijih događaja u Velikoj Britaniji. 

Među uzvanicima je bila i personal shopperica i stilistica platforme za luksuznu odjeću i obuću MyTeresa Andriana Bamigbola, Zagrepčanka je s londonskom adresom u čijim modno-poslovnim pričama svakodnevno uživamo putem društvenih mreža. Andriana ima izvrstan smisao za modu i stil ima u malom prstu, a sada je za Divu podijelila vlastite doživljaje s ovog prestižnog događaja, koju dizajnersku haljinu je nosila te tko je osvojio najvažnije nagrade.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli British Fashion Council (@britishfashioncouncil)

- The Fashion Awards dodjela nagrada glavni je modni događaj u Velikoj Britaniji te sam bila presretna kada sam dobila pozivnicu i priliku družiti se s mladim dizajnerima u koje British Fashion Council vjeruje i ulaže sve napore za daljnji rast. Damian Campbell jedan je od genijalnih mladih couture dizajnera čiju sam kreaciju nosila, a pomno je rađena od preko 25000 individualnih perja te su svi htjeli znati čijeg je potpisa - ispričala nam je Andriana, koja je inače bila i na naslovnici Dive. 

-  Urednik britanskog Vogue Edward Enninful, Pamela Anderson, Amal Clooney samo su neka od poznatih imena koji su sinoć na dodjeli nagrada prezentirali kategorije poput Najboljeg Dizajnera godine - titulu je odnio Jonathan Anderson. Nagradu za posebno dostignuće dobio je Valentino Garavani. Jedan od posebnijih trenutaka je nagrada za životno djelo za Sarah Burton koja je do nedavno bila kreativna direktorica modne kuće Alexander McQueen, kod koje sam imala priliku u Parizu voditi dvije klijentice na njezinu posljednju reviju, nakon 27 godina rada za McQueen - objašnjava Andriana. A koliko je McQueen za Britance važan, svjedoči i to da je Kate Middleton za vjenčanje s princom Williamom odabrala upravo vjenčanicu toga brenda, koja je tada stajala više od 200 tisuća funti!

Kao gošću je tada Andriana povela Sofiju Milošević, poznatu manekenku iz Srbije i osnivačicu vlastitog brenda @bysofimilo. Na glasu je kao jedna od najzgodnijih srpskih manekenki, a to je potvrdila i karijerom u kojoj se ima čime pohvaliti.

- Sofija i Karla su iz prvog  reda svjedočile trenutcima koji pišu modnu povijest. Nastup Sama Smitha koji je zasluženo dobio nagradu za Cultural Innovator bio je vrhunac večeri, te je svojim govorom inspirirao sve kojima je okolina rekla da nešto ne mogu i dokazao koliko su pogriješili - kaže Andriana. 

Modne nagrade koje dodjeljuje Pandora nastavljaju isticati ulogu koju moda igra na raskrižju kulture i zabavna su platforma za globalne modne brendove kako bi se pridružili vodećim britanskim dizajnerima, umjetnicima, kreativcima i kreatorima ukusa koji se okupljaju kako bi proslavili izvrsnost u industriji tijekom cijele godine. 

Fashion Awards Presented by Pandora okuplja globalnu zajednicu u Londonu, domu modne kreativnosti, kako bi osnažio vođe promjena, proslavio izvrsnost u kreativnosti i podržao sljedeću generaciju kreativnih talenata. Događaj služi kao glavno prikupljanje sredstava za Zakladu BFC, koja podupire budući rast i uspjeh britanske modne industrije kroz fokus na obrazovanje, davanje stipendija i poslovno mentorstvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli British Fashion Council (@britishfashioncouncil)

Popularne kitten cipele vratile su se u modu, a bit će veliki hit i tijekom 2024.
Amal Clooney na crvenom tepihu zabljesnula je u Versace haljini punoj metalik šljokica
Crvenim dodacima osvježila je špicu 'Volim boje, ali baza mi je najčešće crna, pa ju razbijem s detaljima'
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".