The Attico ima genijalne modele za proljeće: Njihove cipele trendseterice obožavaju, a i sami ćete ih poželjeti u ormaru

Na društvenim mrežama zasigurno ste primijetili efektne modele salonki i natikača koje potpisuje talijanski dizajnerski modni brend
Vidi originalni članak

S dolaskom proljetnih dana na društvenim mrežama sve više viđamo genijalne modele salonki i natikača koje potpisuje genijalan brend The Attico. Riječ je o luksuznoj talijanskoj modnoj kući iza kojeg stoje dizajnerice Gilda Ambrosio i Giorgia Tordini. One su stilistice, konzultantice i prave kraljice ulične mode na društvenim mrežama i odigrale su ključnu ulogu u popularnosti vlastitog brenda, kojeg danas fashionistice jednostavno obožavaju. 

Kako piše Business of Fashion, osnivačice su bile od ranije poznate među modnim insajderima pa, kad su predstavile prvu haljinu u veljači 2016. godine, za čas su postale modne zvijezde, a njihovi se komadi prodaju na Net a Porteru, Modi Operandi, Matches Fashionu... Obožavaju ih i celebrity dame poput Margot Robbie, Michelle Williams i Naomi Campbell. Dizajnerice su rekle da, iako su stvorile svijet kojim dominiraju odjeća, obuća i modni dodaci, svoju bi ponudu voljele proširiti i na namještaj, kao i dodati kolekciju knjiga. 

Same dizajnerice za portal #legend svoj su brend opisali kao minimalistički, klasičan i svevremenski, a u radu ih inspiriraju ljudi koji se trude ostvariti vlastite ciljeve radom i trudom. Kad su u pitanju minimalizam i klasika, upravo smo cipele s potpisom The Attica uočili kod nekoliko domaćih fashionistica koje njeguju baš takvu estetiku. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mule model u svoju je kolekciju dodala pjevačica i influencerica Nika Turković čiji se stil temelji na jednostavnim i klasičnim komadima, upotpunjenima ponekim trendi komadom poput it torbe sezone. Garderobom joj dominiraju crna i bijela boja te bež nijanse, a ovog je proljeća u kolekciju dodala "Devon" model koji, osim u crnoj, dolazi i u narančastoj i zelenoj boji, a jedno je sigurno - s njima ne možete proći nezamijećeno!

Teuta Mesaroš vlasnica je popularnog zagrebačkog frizerskog salona Teuta, a u svojim stajlinzima odlično spaja klasiku s ponekim trendi komadom. Najčešće je imamo prilike vidjeti u kombinaciji traperica i jednostavne bijele ili crne majice koje su must have u svakom ormaru, dok ljeti na to mjesto dolaze efektne bermude i lepršave haljine. 

Teuta je odabrala genijalne narančaste salonke na vezanje - riječ je o modelu Venus koji je, osim zbog jarke boje, poseban i zbog genijalnog dizajna sa šljokicama, a, iako sama kaže da narančasta nije njezina boja, ovaj model jednako dobro izgleda kad se nosi s trapericama i sakoom ili mini-haljinom. 

Neočekivan odabir obuće uz malu crnu haljinu: Domaća dizajnerica ukrala pozornost u otkačenim čizmama
Zašto za ovo nismo znali ranije? Super TikTok trik za nanošenje korektora koji pruža 'face-lift' efekt
Biste li nosili otkačene hlače kakve nosi lijepa dizajnerica i model? Nisu za svakog, a super joj pristaju
Stručnjakinja iz zagrebačkog salona odgovorila na najvažnija pitanja o njezi kose u toploj sezoni

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".