Teta Ruža postala je hit nove modne kampanje: 'Takvo iskustvo se mora doživjeti da bi se shvatilo što je to'

Inače se bavi poslovima u vrtu i polju, ima sve domaće te tako i kuha. Na pitanje - kako biti sretan, ističe da treba razmisliti o tome što želimo jer nije sreća u tome da nešto samo želimo, a ne možemo imati.
Vidi originalni članak

Ruža Štefić iz međimurske Donje Dubrave postala je hit kampanje brenda Jet Lag dizajnerice Jasmine Arnautović. Ovo joj je bilo prvo takvo modno iskustvo, zahvaljujući Goranu Čižmešiji, koji je i fotograf  kampanje. Lokacija je Drava i Mura, blizu njezina mjesta. 

- Ne mogu vjerovati da sam se na to odvažila, bilo je lijepo, i nimalo teško, presvukla sam se dva puta. Takvo iskustvo se mora doživjeti da bi se shvatilo što je to, to je veliki doživljaj - ispričala nam je Ruža, ponosna da su je i prijateljice iz Njemačke već zvale da su vidjele kampanju. 

- U toj sam se odjeći osjećala jako lijepo, a svidio mi se i uzorak, osjećala sam se kao da sam opet mlada - naglasila je. 

Nosila je i kraću haljinu, no za sebe ipak bira nešto duže. Smatra da je na seniorkama ljepše vidjeti nešto duže, što prekriva koljena. Žuta neon majica joj se jako svidjela, i sama ima nešto slično, no rijetko ima prigodu za nositi tako nešto. 

Ruža je inače majstorica krojenja, za švelju je učila kao mlada, kad su se, veli, nosile samo suknje i haljine. Da ide van, za sebe bi odabrala nešto jednobojno, jednostavan kroj koji prekriva koljena. 

- Nešto strukirano, takvo se nosilo i kad sam bila mlada. Uglavnom smo nosili jednobojno i klasično, pristojne dužine. U to doba, tijekom sedamdesetih, novu modu nosili su nam auslenderi iz Njemačke - veli. 

Od frizura sviđa joj se natapirano, uglavnom za posebne prigode. Ne boji kosu, ima prirodnu sijedu koja je odlično izgledala i na editorijalu za Jet Lag. I Ružin suprug Stjepan je ponosan na svoju Ružu, da se odvažila na snimanje.  

Inače se bavi poslovima u vrtu i polju, ima sve domaće te tako i kuha. Na pitanje - kako biti sretan, ističe da treba razmisliti o tome što želimo jer nije sreća u tome da nešto samo želimo, a ne možemo imati. 

- Šteta kad čovjek sve nešto želi, a ne može si priuštiti. Onda smo nesretni, a ionako ne možemo imati sve, treba biti skroman i realan - smatra Ruža. 

I sam je Čižmešija komentirao svoju tetu Ružu, mamu sinova blizanaca.

- Za vijeme mog studija na Tekstilno-tehnološkom fakultetu, pozvala me da radim na njezinoj mašini, tako da sam ja mjesecima dolazio kod nje šivati. Ona je sestra moje pokojne mame, najstarija od 4 djece. U mladosti je završila zanat za šnajdericu, a zadnjih 20-tak godina bavi se poljoprivredom, uzgaja svinje i kokoši. Jako jednostavna i cool žena, omiljena u selu. Svaku večer prati sve vijesti i reality showowe te zna sve slavne i političare - otkrio je Goran. 

Kate Middleton zablistala je u glamuroznoj crvenoj haljini, elegantnom plaštu i klasičnim salonkama
Kad se spoje ležernost i elegancija, rezultat je super outfit: Efektne cipele i torba odlično su nadopunile stajling
Studentica zna kako na klasike staviti vlastiti stilski potpis: 'Ne postoji nešto što ne bih nosila, sve se da isfurati'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".