Teško je reći što je bolje u stajlingu zgodne ekonomistice - genijalan traper komplet ili trendi čizme!

Odličan smisao za modu ima u malom prstu, a u svojoj je kombinaciji pokazala neke od najvećih trendova sezone
Vidi originalni članak

Konačno su nam došli dani u kojima možemo posegnuti za nekim proljetnim favoritima, ali i ljetnim komadima koje nosimo na toplije dane. Jednu takvu kombinaciju u kojoj je isfurala najbolje iz proljetne i ljetne garderobe, pokazala je i Petra Dučkić, ekonomistice čije nas je modno izdanje osvojilo na prvu.

– Ovu kombinaciju sam odabrala jer je toplo i jer mi je slatka. Volim komade od trapera, ali traper kombinezone ne nosim, samo komplete. Volim nositi razne boje, a omiljeni uzorak mi je cvjetni. Ne bih nosila leopard uzorak, ostale životinjske bih. Više sam tip za ravnu obuću – ispričala nam je divna dama našem Goranu Čižmešiji.

Teško je reći što je u njemu bolje - traper komplet koji se sastoji od mini suknje i kratko rezane košulje koji odlično izgleda kad se nosi u nešto ležernijem izdanju, isprepletene torba koja će nas pratiti i u novoj sezoni ili kaubojske čizme koje su obilježile i ovu sezonu.

Crno-bijelu kombinaciju 'razbila' je efektnom torbom koja će podići svaki proljetni stajling
Vrijeme je vjenčanja: Mogu li uzvanice nositi crnu boju za ovakvu prigodu?
Izdvojili smo 10 najboljih hidratantnih krema s pigmentom za žene starije od 50 koje njeguju i revitaliziraju kožu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".