Tenisice u kojima ćete poželjeti zaplesati prvi ples

Domaći brend Shuz. lansirao je sanjivu novu kolekciju svečanih tenisica
Vidi originalni članak

Pod nazivom Love Songs Collection, Shuz. predstavlja lookbook za aktualnu kolekciju tenisica, inspiriranu ljubavnim pjesmama i snovima nepopravljivih romantičara.

Dizajnerice su objasnile:

Lansirale smo novu kolekciju u kojoj prevladavaju pastelne, svjetle nijanse u kombinaciji sa srebrnom bojom. Korišteni su nježni materijali poput čipke ornamentiranog uzorka, finog satena i tila koji čine osnovu vizualnog identiteta brenda Shuz. Svaki model nosi ime ljubavne pjesme kojom je inspiriran tako da je i cijela kolekcija jednostavno nazvana „Love Songs Collection“. Romantična emocija koju evociraju pojedine pjesme i njihov tekst iskoristile smo kao inspiraciju i nit vodilju u kreativnom stvaralaštvu.

Cijela kampanja fotografirana je analogno, a nove vizuale potpisuje fotografkinja Sara Pukanić s kojom brend Shuz surađuje odnedavno. Ispred njenog objektiva stala je akademska plesačica Danijela Vukadinović, a za čitavu art direkciju zaslužne su dizajnerice i osnivačice brenda Ljudmila Mihajlović i Maja Žirovčić.

Uz Shuz.-ice, dizajnerice su po prvi puta u look book-u predstavile svoju kolekciju friendship narukvica iz Wedding Shuz. kolekcije, namjenjene najboljim prijateljicama koje će uskoro krasiti titule „Mladenka“ i „Kuma“.

Ova kolekcija, osim novih modela i materijala, ujedno je i kolekcija kojom domaći brend tenisica slavi već sedam godina svog rada. Kolekciju možete potražiti u Shuz. showroomu (Vlaška, 70E, Zagreb), a svoj dolazak najavite putem službene Facebook stranice facebook.com/shuzdesign ili na e-mail chooseshuz@gmail.com

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".