Tenisice poput njezinih na špici dugo nismo vidjeli: Direktorica financija ima besprijekornu modnu formulu za prijelaznu sezonu

Rado smo se prisjetili kombinacije Andree Maros koja svaki put Goranu Čižmešiji pozira u modnom izdanju bez greške
Vidi originalni članak

Andrea Maros prvo nas je osvojila svojim zimskim izdanjem, a sad smo se prisjetili njezine kombinacije iz lipnja, koja je kao stvorena za prijelaznu sezonu. Goran Čižmešija tada ju je ulovio u crno-bijeloj kombinaciji nadopunjenoj efektnim žutim detaljima, a njezin je stajling jedan od onih kojima se ovih dana rado inspiriramo.

Za Divu je tada otkrila da su joj tenisice udobne za po gradu - za posao bira tanke potpetice, dok privatno radije nosi deblje ili platforme. Ravne modele, ispričala je ranije direktorica financija, bira samo kada vježba. U lipnju je gradom prošetala u modelu "skrivenih" potpetica, tenisicama kakve dugo nismo imali prilike vidjeti na špici.  Slični dizajnerski modeli bili su popularni prije nekoliko godina, a čini se kako se u novoj sezoni ponovno vraćaju u velikom stilu. Model sa skrivenom potpeticom, kojeg je popularizirao dizajnerski brend Isabel Marant, kombinirala je uz efektnu mini-haljinu od jeansa koja je odličan odabir za ljetne dane. 

Govoreći o cipelama, Andrea je jednom prilikom za Divu rekla da visoke pete bira bez obzira na to što je visoka, a smatra ih i jednim od najboljih izuma na svijetu. 

Izdanje sastavljeno od komada u neutralnim bojama osvježila je statement žutom torbicom i sunčanim naočalama koje su izvrsno nadopunile cijelu kombinaciju. 

Umjesto klasičnog, odaberite kratko rezani sako za chic dojam! Evo najljepših iz omiljenih dućana

FOTO: Bershka 279,90 kn FOTO: Bershka 279,90 kn FOTO: Bershka 279,90 kn FOTO: Bershka 299,90 kn FOTO: H&M 29 eura FOTO: H&M 29 eura FOTO: H&M 29 eura FOTO: H&M 29 eura FOTO: Mango 549,90 kn FOTO: Mango 119,90 kn FOTO: Mango 549,90 kn FOTO: Mango 549,90 kn FOTO: Pull & Bear 229 kn FOTO: Pull & Bear 160 kn FOTO: Reserved 119 kn FOTO: Reserved 399 kn FOTO: Reserved 259 kn FOTO: Reserved 119 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 399,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Stradivarius 229,90 kn

 

Cool kombinacije zaokružili su tenisicama koje su jednako popularne i u ženskom i u muškom ormaru

Treba li prati kosu prije farbanja? Stručnjaci objašnjavaju kako je pripremiti za najbolji efekt bojanja

Odvjetnica super stila čijim se modnim idejama možete inspirirati: I kad nosi odijelo, bira model koji krade pozornost

Profesorica francuskog i talijanskog: 'Volim mix sportskog i elegantnog, žive boje i sve što je drugačije'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".