Tenisice, platforme, loaferice... Koji će se modeli nametnuti ovoga proljeća?

Popularan trend debelih i uočljivih XXL-potplata koji sada možemo primijetiti na elegantnim cipelama s vezicama i sandalama zadržat će se i ove sezone
Vidi originalni članak

Trendovi cipela u sezoni proljeće/ljeto nove Deichmann kolekcije pozivaju na putovanja u najuzbudljivije svjetske metropole. Šetati Parizom u klasičnim loafericama, kaubojskim izgledom ležernih niskih čizmica osvojiti žarišta Beča, plesati u najboljim londonskim klubovima u trendi visokim tenisicama ili uživati u najboljoj tjestenini u Rimu u seksi cipelama s visokim potpeticama. Izbor je na vama. 

Od ekstravagantnog preko sportskog pa sve do super modernog, Deichmann kolekcija proljeće/ljeto posve je u znaku ležerne elegancije koja nas poletno vodi kroz najljepše razdoblje u godini. Popularan trend debelih i uočljivih XXL-potplata koji sada možemo primijetiti na elegantnim cipelama s vezicama i sandalama zadržat će se i ove sezone. 

Prava su suprotnost tome elegantne kitten-potpetice s vrpcama i modernim V-izrezom te mule-natikače sa životinjskim uzorcima.

Pritom je novitet to što se katkad poznati trendovi jednostavno veselo miješaju jedni s drugima, stvarajući potpuno nove stilove. Sastojci za novu modnu formulu su sljedeći: ležeran traper, svježe pastelne nijanse, ženstveni volani i glamurozan til, kreativna mješavina uzoraka – pruge s leopardovim uzorkom, točke s kariranim, cvijeće sa širokim prugama – narodni pleteni materijali, metalik i šljokice u vestern-stilu. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".